fashiondays.ro

Rochiile marsala de seara

rochie-marsala-luna-de-seara

Stim deja ca superba nuanta marsala a fost desemnata drept culoarea anului 2015. Vinul sicilian Marsala, care a conferit numele sau culorii atat de in voga in acest sezon, se spune ca este un vin puternic si dulce. Nici culoarea nu este mai prejos, caci tonurile de marsala sunt vibrante, puternice si impresionante. Fie ca este purtata de una singura, fie in combinatie cu alte culori, marsala confera intotdeauna un look clasic. Exista o aura misterioasa reflectata in jurul sau, fiind, simultan, sobra si provocatoare. Stilata si, in acelasi timp, indrazneata, culoarea marsala emana incredere si creeaza un impact vizual puternic. Daca pana acum nu ai in garderoba aceasta culoare, iti recomandam rochii marsala Miss Grey ideale pentru orice eveniment, pe care sa le porti si sa impresionezi anul acesta.

O rochie marsala de seara va contribui enorm la eleganta si alura ta fermecatoare. Perfecta pentru cele mai sofisticate evenimente si ocazii, rochia marsala nu are nevoie de foarte multe rochie-marsalaaccesorii, intrucat atrage atentia de la sine, fiind pretioasa prin definitie. Tonurile neutre de bej sunt ideale ca si gama de culori cu care poti accesoriza o rochie marsala astfel incat aceasta sa iasa in evidenta. Rochia de seara lunga Sara este un must-have al acestei veri. Confectionata din voal de matase in tonuri vibrante si feminine de marsala, cu insertii de dantela in zona decolteului si la spate, rochia de seara lunga te transforma intr-o adevarata bijuterie. Un bronz foarte subtil de sezon, insotit de un clutch elegant bej si o pereche de sandale cu toc inalt in acelasi stil, sunt suficiente pentru a obtine o imagine de neuitat, care sa atraga orice compliment.


rochie-marsala-luna-de-seara2

Nici ocaziile semi-formale - cum ar fi petrecerile de tip cocktail sau aniversarile nu sunt scutite de rochiile marsala. Cu diferenta ca, in acest caz, nu este indicat sa porti o rochie de seara lunga. Pentru ca ne dorim sa fii in permanenta stralucitoare si fermecatoare, am creat, pentru tine, rochia de ocazie scurta Andra: confectionata din voal de matase in tonuri vibrante de marsala, cu insertii de dantela in zona decolteului si la spate, rochia marsala impresioneaza prin asocierea dintre materialele atent alese, culoarea superba si design-ul cu accente romantice. Perfecta pentru orice eveniment, rochia marsala nu are nevoie de prea multe accesorii, intrucat culoarea puternica este suficienta pentru a te pune in evidenta indiferent de ocazia la care alegi sa o porti.

Alege-ti modelele favorite de rochii de seara marsala, si alege sa fii fermecatoare la orice eveniment!

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/colectii/rochii-marsala-emblema-a-misterului-si-elegantei/