fashiondays.ro

Se poarta galben vara asta!

rochie_galbena_cu_decolteu_accesorizat_8202g

Galbenul este  culoarea vedeta a  acestui sezon 2015  si e cunoscut drept culoarea geloziei, însă, când vine vorba despre haine, putem spune că galbenul este culoarea curajului. Da, trebuie să dai dovadă de puţin curaj să porţi o culoare care atrage atât de multe priviri.

Însă, dacă ştii câteva trucuri de stil poţi adopta, cu succes, o ţinută în nuanţele lămâilor.

Numai în galben

Dacă te decizi să porţi o ţinută exclusiv galbenă, trebuie să fii foarte atentă la accesorii. E bine să nu te încarci cu multe bijuterii, să nu distragi atenţia de la haine, mai ales că această culoare este una foarte puternică şi ar da senzaţia de “prea mult”.

Galben şi albastru

Una dintre cele mai la modă combinaţii este să asortezi galbenul lemon cu un albastru intens. Fie optezi pentru o ţinută albastră şi o accesorizezi cu galben. Fie pentru o fustă albastră şi o bluză galbenă. În acest caz, mare atenţie la bijuterii.

Culorile care se potrivesc

Pe lângă albastru, galbenul se potriveşte perfect cu alb, negru, gri, nude şi chiar cu mov.  Nu trebuie să-ţi fie teamă să combini galbenul cu alte culori la fel de puternice, însă trebuie să renunţi la accesorii, iar încălţările şi poşeta să fie în tonuri neutre.

Machiaj cuminte

Să nu faci greşeala să încerci să-ţi asortezi machiajul cu hainele tale galbene. Însă, nici nemachiată nu e indicat să apari. Fără machiaj, hainele într-o culoare atât de puternică te vor face să pari ştearsă. Mergi pe un machiaj neutru, în marouri şi bejuri. Şi nu uita de rimel.

Nu uita de atitudine

Un lucru foarte important atunci când porţi haine colorate este atitudinea. Astfel de ţinute te vor scoate în evidenţă, aşa că dacă vrei să treci neobservată nu opta pentru ţinute galbene:)



rochie_galbena_dantela_cu_franjuri_2007g

Alege din colectia LaFemme 2015,click aici


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/07/vara-asta-se-poarta-galbenai-modele-galbene/