fashiondays.ro

Topuri chic pentru femei sofisticate

Topuri elegante1

Orice reprezentantă a sexului frumos ar trebui să aibă în garderoba ei cel puțin o bluză elegantă care să se plieze pe personalitatea și pe gusturile ei vestimentare. Un astfel de item te poate scoate de multe ori din încurcătură, mai ales atunci când nu știi cum să te îmbraci la un eveniment special, fie el unul surpriză ori planificat. Iată ce topuri elegante sunt la modă în acest sezon și ce combinații stylish poți să realizezi cu ajutorul lor!


Topuri elegante cu aplicații feminine


Aplicațiile feminine oferă o notă deosebită topurilor elegante. Cu siguranță vei o apariție de senzație atunci când vei îmbraca astfel de piese vestimentare. Mizează pe item-uri cu volale, flori și peplum în talie pentru o infuzie de feminitate în outfitul tău. Atunci când porți astfel de piese vestimentare, alege-le cu grijă pe cele din parte de jos a corpului. Cum topurile sunt vedeta outfitului, combină-le cu item-uri simple, fără prea multe artificii de croi.


Topuri elegante2
 

Topuri pe gât elegante


Topurile pe gât nu sunt doar stylish, ci și practice, având în vedere că pun în valoare silueta. Ele te ajută să oferi impresia că ai decolteul mai mare și talia mai subțire, fiind perfecte pentru femeile care nu au un bust mare. Poartă-le cu fuste confecționate din materiale fluide și vei primi cu siguranță o mulțime de complimente.


Topuri elegante3
 

Topuri elegante din dantelă


Topurile elegante din dantelă i se potrivesc de minune unei femei romantice și sofisticate. Cele cu decolteul drept ori în formă de inimă oferă o notă seducătoare, cu atât mai mult dacă sunt scurte în talie, una dintre tendințele acestui sezon. Dacă optezi pentru astfel de modele, poartă în partea de jos a corpului piese vestimentare cu talie înaltă. Fustele creion și cele conice sunt perfecte pentru un outfit classy.


Topuri elegante4
 

Topuri elegante transparente


Topurile elegante trasparente sunt senzația sezonului cald, așa că nu ar trebui să îți lipsească din dressing. Poartă-le cu pantaloni cu talie înaltă, pentru a ascunde un abdomen de care nu ești prea mândră, și cu sutiene simple, de preferat unele care se potrivesc cu item-ul respectiv. Completează outfitul cu bijuterii fine, delicate și feminine.


Topuri elegante5
 

Vezi colectia completa de topuri femei,AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/topuri-elegante-vezi-care-sunt-tendintele-acestui-sezon/