fashiondays.ro

Alege o rochie de seara verde!

rochie-de-seara-verde-1

Rochie Artista verde de ocazie in clos cu bust buretat captusita pe interior cu aplicatii cusute manual • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie confecționată din material fin si elastic in partea superioara in combinatie cu tull, delicat in partea inferioara pe căptușeală din jersey confortabil la purtat, si un jupon din tul pentru a oferi amploare fustei. Croi in clos, cu partea de sus potrivită pe corp și fusta evazata, de lungime scurtă. Fara maneci, decolteu in V, bust buretat. Se încheie la spate cu fermoar. In zona taliei este decorata cu dantela brodata si accesorizata cu perle.

ROCHII DE SEARA VERZI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE VEZI AICI 

rochie-de-seara-verde-2


Rochie Ana Radu verde de lux in clos din tul captusita pe interior accesorizata cu cordon • Ana Radu

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie, deosebita cu bust buretat si inchidere tip corset. Este o rochie exceptionala pe care o poti purta la evenimente speciale: nunta sau botez. Este realizata din tull diafan pe captuseala satinata si are o tinuta excelenta.
rochie-de-seara-verde-3

Rochie LaDonna verde de ocazie lunga cu decolteu in v • LaDonna

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie lunga, din material usor elastic, pe umeri, cu decolteu. Se muleaza pe corp. Alege-o pentru nunti si vei arata incredibil.
rochie-de-seara-verde-4

Rochie Artista verde din material satinat cu insertii de broderie • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie, lunga, cu umeri goi si broderie aplicata manual in zona taliei. Fusta este realizata din material satinat, iar partea de sus este din material elastic. Se inchide cu fermoar la spate si este potrivita pentru evenimente speciale: nunta, botez sau chiar banchet. Are un design modern, in tendintele acestui an.
rochie-de-seara-verde-5

Rochie verde eleganta petrecuta din voal cu decolteu •

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie petrecuta, din voal captusit pe interior, cu un decolteu generos conturat cu volanase. Se inchide cu fermoar la spate. Asorteaz-o cu sandalele preferate si esti gata de party!
rochie-de-seara-verde-6


Rochie LaDonna verde eleganta in clos din material elastic cu aplicatii la gat • LaDonna

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie cu un design si un croi ultra feminin. Este confectionata din material fin si elastic, se aseaza armonios pe corp. Poarta-l la evenimete speciale din viata ta precum zi onomastica, botez.
rochie-de-seara-verde-7

Rochie verde de ocazie tip creion din dantela captusita pe interior •

ROCHII DE OCAZIE
Rochie stilată confecționată din dantelă tricotata, monocromatică transparentă pe căptușeală din jersey confortabil la purtat. Croi mulat pe corp, tip creion, de lungime midi, cu decolteu pe o parte, un umar descoperit si o maneca scurta. Se inchide cu fermoar la spate.
rochie-de-seara-verde-8

Rochie Artista verde-deschis eleganta din material elastic asimetrica cu umeri goi • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie cu un design si un croi ultra feminin. Este confectionata din material fin si elastic, se aseaza armonios pe corp. Fason mulat cu volanas asimetric la baza rochiei, cu umeri goi. Accesorizat cu cordon in talie si brosa.

ROCHII DE SEARA VERZI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE VEZI AICI
rochie-de-seara-verde-9

Rochie Artista verde-inchis de seara tip sirena cu maneci bufante • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie lunga de ocazie, cu croi tip sirena. Are maneci lungi bufante, oversized. Materialul este fin, usor elastic, cu aspect stralucitor si se aseaza perfect pe silueta. Se inchide cu fermoar la spate. Adopta o aparitie de Diva in seara de Revelion!
rochie-de-seara-verde-10

Rochie Artista verde de ocazie scurta cu maneci clopot • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie din material usor elastic, cu aspect stralucitor, captivant. Are un croi mulat si un design basic. Are maneci lungi, tip clopot si se inchide cu fermoar la spate.
rochie-de-seara-verde-11

Rochie StarShinerS verde de ocazie din catifea cu aplicatii cu paiete • StarShinerS

ROCHII DE OCAZIE
Rochie eleganta din catifea neagra, elastica si paiete reversibile. Este o rochie cu un croi mulat si maneca lunga. Paietele s-au introdus intr-o forma asimetrica pentru a da un look fashion cu totul deosebit integii rochii. Talia este marcata cu o banda din catifea. Se inchide cu fermoar la spate. Lungime articol: 71 cm, masurat de la axila.
rochie-de-seara-verde-12


Rochie Ana Radu verde de seara sirena din catifea cu decolteu adanc • Ana Radu

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie din material incretit, din catifea cu un design care incanta privirea. Este accesorizata cu un cordon si se inchide la spate cu fermoar. Are maneci lungi si un decolteu atragator. Alege-o pentru evenimente unde vrei sa stralucesti. Pune-ti deasupra o capa din blana si un clutch simplu intr-o culoare si ia-ti cele mai frumoase si comode tocuri.
rochie-de-seara-verde-13

Rochie Ana Radu verde de lux din voal captusita pe interior cu decolteu in v • Ana Radu

ROCHII DE OCAZIE
Rochie superba de seara realizata din voal. Este o rochita pentru evenimente speciale pe care o sa o adori! Poart-o la nunti, botezuri, gale sau banchete.
rochie-de-seara-verde-14


Rochie Ana Radu verde de lux in clos din tul captusita pe interior cu decolteu adanc • Ana Radu

ROCHII DE OCAZIE
Rochie eleganta de seara, din tul, captusita pe interior, cu aspect bufant in clos. Are accesoriu in forma de floare la un umar pentru un look WOW. Se inchide la spate cu fermoar. Alege sa fii o adevarata aparitie intr-o rochie de exceptie! Asorteaz-o la sandale cu toc inalt si subtire!

ROCHII DE SEARA VERZI, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE VEZI AICI 

rochie-de-seara-verde-15


Rochie Artista verde de ocazie din catifea tip creion cu decolteu • Artista

ROCHII DE OCAZIE
Rochie de ocazie de catifea, tip creion, cu maneci lungi, inchisa cu fermoar la spate. Are decolteu in V si aplicatii de dantela si accesoriu cu piatra strass in talie.