dyfashion.ro

Rochii lungi elegante pentru evenimente

rochie lunga eleganta 1
 Exista, bineinteles, numeroase optiuni de rochii lungi elegante dintre care poti sa alegi atunci cand stii ca urmeaza sa participi la un eveniment deosebit. Insa, inainte de a face alegerea prorpiu-zisa, incearca sa determini design-ul si lungimea rochiei lungi elegante care te avantajeaza; astfel, analizeaza cu atentie tipul de eveniment la care vei participa - cat de formal este acesta, si incearca sa obtii cat mai multe informatii despre locatia acestuia, decor, codul vestimentar impus, ora si chiar si conditiile meteorologice, daca petrecerea se va desfaura afara.

Daca pentru ocaziile care se desfasoara pe timp de zi, in general, se recomanda rochiile cocktail, de lungime medie si cu un design personalizat in functie de gradul de formalitate al evenimentului, pentru ocaziile de seara se impun tinute mai sofisticate; spre exemplu, o nunta a carei petrecere se desfasoara seara este un eveniment care necesita o tinuta similara cu cea pentru care vei opta atunci cand mergi la opera sau teatru. Aici, rochiile lungi elegante sunt cea mai buna optiune. Regasite in numeroase forme, modele si culori, rochiile elegante lungi pot sa flateze absolut orice tip de silueta, cu conditia sa stii exact ce anume ti se potriveste si care sunt zonele pe care vrei sa le ascunzi sau sa le pui in evidenta cu ajutorul tinutei tale. In cauzl in care iti doresti sa atragi atentia asupra taliei, si sa iti pui in lumina bustul, vei alege o rochie lunga eleganta in stil A-line, care se aseaza frumos pe langa corp, conferindu-ti o usoara alura diafana. Pentru un accent usor dramatic si provocator, vei opta pentru o rochie lunga eleganta cu spatele gol si cu trena, in vreme ce daca silueta iti permite, pentru o alura sofisticata si provocatoare, vei alege o rochie eleganta de tip sirena. Indiferent de preferintele tale, ai grija sa alegi un model care sa te avantajeze si sa atraga dupa sine numai complimente. 


rochie lunga eleganta 1

Pentru ocaziile speciale ale acestui sezon, iti recomandam doua superbe rochii lungi elegante ale caror culori sunt suficient de versatile incat sa se potriveasca cu o gama variata de evenimente. Confectionata din voal de matase si cu bust din dantela paietata, rochia lunga eleganta Erin impresioneaza nu numai prin design-ul sau de inspiratie regala, ci si prin culoarea vibranta. Nuanta eleganta de verde te va transforma in atractia serii, iar, in combinatie cu accesorii aurii, vei reusi sa iti creezi o tinuta festiva extrem de sofisticata, cu accente glam.

Daca preferi o culoare mai discreta, iti recomandam rochia lunga de ocazie Erin gri. Confectionata din voal de matase si dantela paietata, rochia eleganta lunga atrage prin design-ul sau creat astfel incat sa flateze orice tip de silueta, dar si prin culoarea neutra si eleganta, care iti permite sa o accesorizezi in nenumarate moduri. Absenta decolteului este compensata de spatele gol, care iti confera o alura seducatoare, misterioasa si feminina simultan.

Te invitam sa iti alegi modelele de rochii lungi elegante preferate, dintre numeroasele stiluri pe care ti le punem la dispozitie!