fashiondays.ro

Cum sa fii eleganta intr-o tinuta casual!

 tinuta-casual-eleganta-1

In construirea unei garderobe solide si stilate este nevoie, ca si in cazul construirii unei case, de cativa “stalpi”  ca sa zic asa de rezistenta care sa o sustina, mai exact, achizitionarea unor piese clasice, versatile si elegante chiar si atunci cand vorbim de o tinuta casual .

Insa acest lucru poate fi costisitor, obositor si descurajant,nu-i asa? De cele mai multe ori, lupta se da intre cumpararea unor obiecte vestimentare mai ieftine, de efect, de ocazie sau in culori puternice, pe care nu le putem asorta sau in economisirea banilor pentru a achizitiona piese de calitate, elegante, pe care le putem asorta in diferite moduri. Ratiunea ar trebui sa primeze in fata impulsului de moment, pentru ca doar facand alegeri inteligente, vom reusi sa cladim o garderoba echilibrata si aparte, fara a cheltui o avere.LaFemme s-a gandit sa iti vina in ajutor cu cateva sfaturi si idei in asa fel incat sa fii mereu eleganta intr-o tinuta casual combinand cateva piese de rezistenta .Mai jos aveti o mica lista :) cu piesele de baza.

1. Un tricou alb sau în dungi: cand vine vorba de tricouri, unul alb sau in dungi este un must-have. Este usor de purtat, casual si atât de versatil. Asorteaza-l cu o pereche de blugi și o pereche de balerini pentru un aspect clasic dar si casual in acelasi timp.Si nu uita sa zambesti!


tinuta-casual-eleganta-2

2. Un cardigan: fie că il adaugi pentru a-ti tine de cald sau doar ai nevoie pentru a acoperi vreo zona problema ca sa zicem asa, un cardigan este nelipsit din garderoba. Pentru o tinuta office, asorteaza-l cu o fusta creion si cu o camasa alba sau pentru o tinuta casual, adauga-l unui tricou alb clasic, impreuna cu o pereche de blugi.Totul este foarte simplu,nu-i asa?Daca mai accesorizam coliere,esarfe chiar obtinem tinute casual foarte …chic.


tinuta-casual-eleganta-3

3. Un sacou daca se poate si negru  facut pe dimensiunile tale: Cred ca fiecare femeie ar trebui sa aiba in dulap un sacou adaptat corpului ei, care sa poata fi purtat atat cu blugi, dar si cu o rochie eleganta si cel mai bine ar fi sa fie negru sau bleumarin pentru ca se pot combina foarte usor si se obtin atat tinute casual cat si elegante


tinuta-casual-eleganta-4

4. Blugi stramti: se potrivesc oricarui stil pe care ai vrea sa-l abordezi,fie casual,sport dar si elegant  Totul depinde de cum ii asortezi si accesorizezi. Gaseste o pereche care sa se muleze perfect pe corpul tau.Si oricati de blugi am avea tot ne mai dorim :)


tinuta-casual-eleganta-5

5. Little Black Dress: exista ceva mai clasic decât o rochie neagra simpla?Clar nu  Cheia aici este să nu o incarci prea tare cu accesoriile purtate. Cu o little black dress nu vei da niciodata gres. Si dupa cate stim este o rochie care clar face istorie de foarte multi ani si vei fi foarte eleganta intr-o rochie neagra


tinuta-casual-eleganta-6

6. O fusta realizata pe dimensiunile tale: interviuri, intalniri, sau petreceri, ocazii in care o fusta adaptata siluetei tale este perfecta pentru a-ti da un aer elegant, sofisticat si misterios . Culoarea si modelul depinde strict de gusturile personale ale fiecarei femei dar cu siguranta cu negru sau bleumarin nu dai gres.


tinuta-casual-eleganta-7

7. O jacheta pentru vremea rece: Chiar dacă nu trăiesti într-un climat rece, cine stie cand se iveste ocazia sa faci o excursie la munte sau intr-o tara nordica.Cel mai bine este să fii pregătita,nu crezi?


tinuta-casual-eleganta-8

8. O geaca de piele: exista multe modele diferite de jachete de piele pe care le poti include in garderoba ta. Un lucru universal recunoscut este faptul ca o geaca de piele  clasica este o piesă versatilă pe care trebuie neaparat sa o ai la îndemână. Assortata cu blugi si un tricou alb, iti ofera un aer relaxat, asortata cu o rochie casual,iti confera un aer rock chic.

Practic avem 8 piese vestimentare de baza pe care e bine sa le avem in garderoba noastra.

LaFemme va asteapta online cu foarte multe modele de rochii,bluze,camasi,pantaloni,jachete,sacouri femei,jeansi.


Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2015/08/cum-sa-fii-mereu-eleganta-intr-o-tinuta-casual/