fashiondays.ro

Cum să porți salopeta din denim

 salopeta din denim 1

Salopeta din denim a revenit în atenția creatorilor de modă și a fashionistelor încă din sezoanele trecute, însă de abia în acest an a cunoscut popularitatea de care s-a bucurat și înainte. Dacă ești în pană de idei atunci când te gândești cu ce piese ai putea să combini acest item, iată câteva sugestii fashion din care te poți inspira pentru a obține outfituri în tendințe.

Salopeta din denim & cămașă

Surprinzător sau nu, cămașa inspirată din garderoba masculină a deveni o piesă de bază și pentru reprezentantele sexului frumos. Combinată cu o salopetă din denim, ea te va ajuta să obții un outfit stylish. Poart- o cu ghete decupate pentru un look original ori cu pantofi cu toc înalt pentru un vibe seducător. Nu îți încărca prea mult ținuta vestimentară, ci poartă doar accesorii minimaliste ori mizează pe unul care merită titlul de statement.


salopeta din denim 2
 

Salopeta din denim & crop top

Alte piese vestimentare chic cu care poți să combini salopeta din denim sunt crop topurile. Fie că porți unele sport, fie că înclini spre unele cu detalii feminine, vei reuși să obții outfituri care te vor scoate din anonimat. Completează ținuta cu ghete decupate, ochelari de soare și genți de tip postaș pentru un un look interesant.


salopeta din denim 3
 

Salopeta din denim & pălării

Dacă ai impresia că un outfit care își concetrează atenția asupra salopetei din denim este unul banal, află că îl poți condimenta într-o mulțime de feluri. Spre exemplu, pălăria este un accesoriu chic care îți va asigura atenția celor din jur. Ea nu te va feri doar de soarele arzator, ci va oferi și un aer chic ținutei tale vestimentare. Pentru a fi în trend, completează ținuta cu sandale gladiator ori cu platformă și accesorii statement.


salopeta din denim 4
 

Ție cum îți place să porți salopeta din denim? Ai încercat până acum aceste variante vestimentare?

Vezi colectia de Salopete dama AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/cum-sa-porti-salopeta-din-denim-in-2015/