fashiondays.ro

Rochii elegante cu spatele gol

Rochie cu spatele gol 1

O piesă vestimentară senzuală și misterioasă, rochia cu spatele gol se distinge ușor într-o garderobă, având în vedere farmecul ei deosebit, de neegalat. Dacă vrei să îți achiziționezi și tu un astfel de item, trebuie să îți faci întâi lecțiile fashion în domeniu. Iată care sunt cele mai frumoase modele de rochii cu spatele gol, dar și cele mai populare din acest an!

Rochii midi cu spatele gol

Un simbol al feminității, rochia midi a devenit preferata multor fashioniste în ultimele sezoane. Dacă vrei să achiziționezi un model cu totul special, mizează pe unul cu spatele gol, ce accentuează talia într-un mod elegant. Pentru a fi în trend, fii atentă și la alte detalii cum ar fi: imprimeurile florale, nuanțele pasionale și nemuritorul negru.


Rochie cu spatele gol 2 

Rochii de plajă cu spatele gol

Optează pentru rochii de plajă cu spatele gol și cu siguranță vei fi o apariție deosebită la malul mării ori la piscină. Modelele croșetate, ușor transparente, sunt cele spre care trebuie să îți îndrepți atenția în acest sezon. Completează outfitul cu o pălărie cu boruri largi și o pereche de ochelari de soare. Iar la capitolul coafuri înclină spre unele cu influențe boho-chic (împletituri) ori feminine (bucle lejere).


Rochie cu spatele gol 3 

Rochii de club cu spatele gol

Rochiile cu spatele gol sunt perfecte și pentru ieșirile în club, așa că le poți introduce în astfel de outfituri cu încredere. Mizează pe modele negre ori cu animal print, cu inserții din dantelă și detalii transparente. Nu există nicio șansă să nu fii remarcată dacă incluzi o rochie cu spatele gol în ținutele tale vestimentare.



Rochie cu spatele gol 4 

Rochii elegante cu spatele gol

Indiferent de evenimentul la care ai fost invitată, fie unul de zi ori de seară, poartă o rochie cu spatele gol. Nuanțele pastelate sunt perfecte pentru cele de zi, în timp ce itemurile în nuanțe închise se potrivesc mai mult pentru cele organizate la ceas de seară. Poartă pantofi cu toc înalt și, pentru un look glam, mizează pe o bijuterie purtată pe spate. De asemenea, îți poți împodobi această zonă a corpului cu un tatuaj metalic. Nu te îngrijora, este unul temporar, care nu trebuie bătut pe piele, ci lipit la fel ca cele pe care le aplicai în copilărie.


Rochie cu spatele gol 5 

În opinia ta, care sunt cele mai frumoase modele de rochii cu spatele gol? Pe care ți-ai dori să îl porți și cu ce accesorii ai completa outfitul?

Vezi colectia de Rochii AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/rochii-cu-spatele-gol-vezi-cele-mai-frumoase-modele/