answear.ro%20

Haine de vară purtabile și toamna

 garderoba de toamnă 1

Odată cu apropierea unui nou sezon, încep și pregătirile de natură vestimentară în ton cu temperaturile de afară. Înnoirea garderobei reprezintă un prilej de bucurie pentru multe femei, iar planificarea ei este privită întocmai ca un hobby. Înainte de a începe sesiunile de shopping, realizează  o listă cu achiziții must-have. Nu trebuie să îți dai tot bugetul peste cap, având în vedere că anumite haine de vară pentru femei pot fi păstrate și pentru garderoba de toamnă, ci să te gândești ce combinații poți să faci cu acestea. Iată spre ce modele ar trebui să îți îndrepți atenția în acest an!

Haine de vară pentru femei: top 4 modele perfecte și pentru toamnă


1. Fusta midi

Feminină și stylish, fusta midi, una dintre vedetele verii, poate fi purtată fără probleme și în sezonul de tranziție. Poart-o cu pantofi stiletto și o cămășă boyfried în zilele mai călduroase. În timp ce în zilele ploioase, când soarele nu își face simțită prezența, combin-o cu o pereche de ghete cu toc gros și un sacou ori un trench.


garderoba de toamnă 2
 

2. Ia românească

Motivele tradiționale au fost extrem de apreciate în această vară, iar ele nu par să iasă prea curând din tendințe. Dacă ai o ie în garderoba ta, nu renunța la ea, ci integreaz-o și în outfituri dedicate toamnei. Poart-o cu blugi evazați, fuste creion din piele și salopete de blugi. Realizează coafuri din împletituri deoarece completează cu succes un astfel de look.


garderoba de toamnă 3

3. Salopeta lungă

Una dintre hainele pentru femei care au făcut furori în această vară este și salopeta. Dacă ai în dressingul tău un model lung, poartă-l cu încredere și în toamna 2015. Optează pentru piese ce pot fi purtate cu succes atât în oraș, cât și la birou, ori pentru unele din denim, item-uri ce au cunoscut o revenire spectaculoasă. Le poți purta cu sacouri, jachete din denim ori de piele și ghete cu talpă ortopedică.


garderoba de toamnă 4
 

4.Bluza cu mâneci până la cot

Poate că nu vei mai putea să porți maiourile preferare prea mult timp în acest an, însă îți poți face o listă cu haine pentru femei care pot fi îmbrăcate și toamna. Spre exemplu, bluzele cu mânecile până la cot și chiar și cele cu ele trei sferturi pot fi introduse în multe outfituri. După ce se va mai răci vremea, poartă-le cu veste, jachete din piele, army ori trenchiuri cu imprimeuri. Dacă sunt mai decoltate, nu uita să îți pui în geantă și o eșarfă, pe care să o poți înfășura nonșalant în jurul gâtului dacă ți se face frig.


garderoba de toamnă 5
 

Nu renunța încă la piesele de vară preferate, ci include-le în outfituri de toamnă alături de item-uri potrivite cu noile condiții meteo. Pregătește-te din timp pentru noul sezon, altfel poți să fii cuprinsă cu ușurință în haosul cumpărăturilor. Există o mulțime de haine de vară pentru femei care pot fi purtate cu succes și în sezonul de toamnă.

Alege din colectia de haine online pentru femei,CLICK AICI 

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/4-haine-de-vara-pentru-femei-pe-care-le-poti-purta-si-toamna/