answear.ro%20

Modele de fuste în tendințe !

 Fusta in tendinte1

O emblemă a feminității, fusta reprezintă un item vestimentar care nu se va demoda niciodată. Creatorii de modă aduc în prim plan în fiecare sezon anumite modele cu caracter must-have, pe care le transformă în vedete vestimentare. Așadar, iată care sunt principalele tendințe în materie de fuste în 2015!

Fustele creion rămân în tendințe și în 2015

Fustele creion nu dau semne că vor ieși prea curând din tendințe, așa că merită să investești într-un astfel de model. Ele pot fi purtate cu succes la ținute office, de tip cocktail și feminine. Alege o piesa cu print floral ori una cu buline pentru sezonul cald. Astfel vei obține un outfit feminin, cu influențe ludice. Renunță la clasica fustă neagră în favoarea uneia albe. Modelele cu aplicații în talie îți scot în evidență această zonă și oferă o notă glam.


Fusta in tendinte2
 

Fustele din dantelă, o infuzie de feminitate

Fustele din dantelă oferă o infuzie de feminitate oricărui outfit, transformându-l în unul deosebit. Scurte, midi, cu croi în A sau de tip creion, aceste item-uri te transformă într-o femeie stilată și sexy instant. Cele cu suprapunere din dantelă sunt ideale pentru stilul office sau pentru o petrecere de tip cocktail. O fustă într-o nuanță intensă te va scoate instant din anonimat. Dar, pentru o doză de senzualitate, optează întotdeauna pe item-uri din dantelă neagră. Unul cu croi în A poate fi purtat pe timp de zi, în timp ce unul care este transparent în partea de jos a corpului și prezintă aplicații cu paiete este ideal pentru ocaziile speciale sau ieșirile în club.



Fusta in tendinte3 

Fustele din piele, must-have în 2015

Fustele din piele au cucerit podiumurile de modă încă din sezoanele trecute și continuă să facă ravagii și în acest an. Modelele de fuste spre care ar trebui să îți îndrepți atenția în 2015 sunt cele în clos, cu pliuri, cele cu croi larg și petrecute. Deși au o notă nonconformistă, ele sunt extrem de versatile, astfel că pot fi introduse într-o mulțime de outfituri fără probleme. De la ținutele office până la cele de club, aceste piese reușesc să transforme un outfit banal în unul de excepție.



Fusta in tendinte4 

Fustele petrecute condimentează orice outfit

Nici fustele petrecute nu ar trebui omise în 2015. Modelele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția sunt cele dedicate stilului office. Alături de o bluză fluidă, cu imprimeu floral, ori de o cămașă clasică, fusta petrecută creează o combinație simplă, dar interesantă. Completează outfitul cu pantofi cu toc înalt, accesorii statement și ochelari de soare pentru un aer de divă.


Fusta in tendinte5 

Indiferent pentru ce tip de croi sau material optezi (din cele prezentate), fustele nu trebuie să îți lipsească din garderobă în 2015. Având în vedere caracterul lor versatil, poți obține o mulțime de outfituri interesante.

Vezi colectia de fuste AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/4-modele-de-fuste-in-tendinte-in-2015/