answear.ro%20

Pantalonii cu imprimeu la moda!

 pantaloni cu imprimeu tinuta cu influente masculine 4

Pantalonii cu imprimeu se mențin în tendințe și în vara 2015, fiind printre cele mai importante piese vestimentare ale sezonului cald. Acesti pantaloni de dama sunt comozi, stylish și oferă un vibe fresh oricărui outfit, așa că merită să investești în acest item fără regrete. Iată cum îi poți purta cu stil!

Pantalonii cu imprimeu în ținute office

Alungă monotonia din ținutele tale vestimentare dedicate stilului office. Mizează pe o pereche de pantaloni cu imprimeu și vei reuși instant să schimbi aspectul unui outfit monoton. Indiferent că optezi pentru modele cu imprimeuri artistice ori florale, important este să porți în partea de sus a corpului piese uni, cât mai simple. Completează outfitul cu genți simple, ceasuri cu cadran mare, brățări și coliere supradimensionate.

pantaloni cu imprimeu tinuta office 4

Pantalonii cu imprimeu în outfituri casual

Îmbină stilul elegant cu cel office și casual! Vei obține cele mai stylish outfituri dacă înlocuiești clasicii blugi cu o pereche de pantaloni cu imprimeu. Asortează la aceste piese în vogă veste, sacouri, cămăși sau bluze simple și încălțăminte cu toc. Ochelarii cu soare și bijuteriile statement nu trebuie să îți lipsească pentru un aer de divă urbană.

pantaloni imprimeu smart casual 2

Pantalonii cu imprimeu în ținute boho-chic

Stilul boho-chic este în tendințe în această vară, așa că nu ar trebui să ratezi ocazia să îl adopți. O pereche de pantaloni cu imprimeu îți va scoate din anonimat orice outfit. Mizează pe un model cu imprimeuri îndrăznețe și nu uita că pantalonii cu talie înaltă și evazați sunt în tendințe. Completează outfitul cu piese cu dantelă, pălării, genți cu franjuri și imprimeuri boho și bijuterii cu aer hippie. Însă o atitudine relaxată va fi ingredientul final al ținutei.

pantaloni imprimeu tinuta boho-chic

Pantalonii cu imprimeu în outfituri cu influențe masculine

Influențele masculine își pun amprenta asupra garderobei feminine din ce în ce mai mult, însă nu putem să spunem că acest lucru ne dezamăgește, dimpotrivă. Adoptă și tu acest stil! Alături de o pereche de pantaloni cu imprimeu, cămășile de tip boyfriend, încălțămintea cu influențe masculine, pălăriile și jachetele din piele vor căpăta un aer deosebit.

pantaloni cu imprimeu tinuta cu influente masculine 3

Acum că ai observat că pantalonii cu imprimeu transformă o ținută banală într-una originală, îmbogățește-ți garderoba cu cel puțin un model și concepe cele mai frumoase outfituri.

Vezi colectia online de Pantaloni femei,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/pantalonii-cu-imprimeu-in-tendinte-uite-cum-ii-poti-purta/