answear.ro%20

Poarta blugi largi cu stil !

Blugi_largi_1

Poate că denumirea de “baggy jeans” nu îți sună cunoscută la început, însă cu siguranță ai mai văzut acest trend pe street style. Pantalonii care par a fi împrumutați din garderoba unui reprezentant al sexului masculin fac valuri fashion încă din sezoanele trecute. Iar blugii largi ocupă un loc important în topul tendințelor. Iată cum poți să obții outfituri originale cu ajutorul lor și ce piese nu ar mai trebui să îți lipsească din garderobă!

Baggy jeans în ținute office

Condimentează-ți ținutele vestimentare office cu o pereche de baggy jeans! Dacă dress code-ul îți permite, optează pentru blugi cu tăieturi și aspect uzat, una dintre tendințele must-have ale anului 2015. Cămășile și sacourile nu ar trebui să îți lipsească din astfel de outfituri, iar dacă adaugi și o pereche de pantofi cu toc, vei obține instant un aer sexy. Simple, dar stylish, ținutele office în care incluzi blugi de tip boyfriend nu vor mai rămâne niciodată în anonimat.


Blugi_largi_2
 

Blugii largi în outfituri sport-chic

Stilul sport-chic nu va ieși prea curând din topul tendințelor, așa că îl poți exploata la maximum în acest an. Pentru un look original, pune accent pe blugii baggy. Completează ținuta cu pantofi interesanți (în nuanțe pastelate, cu animal print ori motive florale). Nu încărca outfitul cu accesorii, ci mizează doar pe câteva piese statement.

Blugi_largi_3
 

Baggy jeans în combinații urban chic

Ca să te faci remarcată în oraș, trebuie să pui accent pe combinații vestimentare îndrăznețe, dar în același timp, să fie unele în care să te simți comod și în largul tău. Outfiturile urban chic sunt tot ceea ce îți trebuie. Mizează pe piese care exprimă curaj și denotă creativitate vestimentară. Nici accesoriile nu trebuie lăsate în umbră, ci puse în prim plan. Pantofii și sandalele cu toc îți vor oferi un aer stylish instant, însă și încălțămintea comodă are farmecul ei dacă optezi pentru modele deosebite.


Blugi_largi_4
 

Blugii de tip boyfriend în ținute cu influențe feminine

Chiar dacă ești adepta outfiturilor feminine, nu înseamnă că nu poți să porți blugii de tip boyfriend. Important este să faci asocierile vestimentare potrivite. Mizează pe topuri cu imprimeuri florale, cu decolteu în formă de inimă, din materiale fluide. Completează outfitul cu o pereche de pantofi roșii și cu siguranță vei primi titlul de divă.

Blugi_largi_5
 

Tu ai blugi largi în dressingul tău? Dacă da, cum îți place să îi porți?

Vezi colectia completa de Blugi online,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/poarta-baggy-jeans-cu-stil-iata-4-idei-originale/