answear.ro%20

Pulovere de toamna de la Blancheporte

pulover_de_toamna_1

Pulover cu guler inalt (Blancheporte)

Pulovere, hanorace / Pulovere
Pulover din tesatura cu dungi dinamica si un guler cu fermoar. Maneci lungi. Lungime aprox 73 cm. Compozitie 52 % bumbac, 48% acrilic.







pulover_de_toamna_2

Pulover uni cu decolteu in V (Blancheporte)

Pulovere, hanorace / Pulovere
Pulover ce se poarta peste camasa pentru un total look distins. Pulover cu decolteu in V. Borduri la guler, la baza manecilor si la baza. Se spala la masina la 30 C. Lung. la spate aprox. 72 cm. 100% acrilic. Calitate excellence. Disponibil si pe marimi mari.





pulover_de_toamna_3

Pulover uni cu guler rotund (Blancheporte)

Pulovere, hanorace / Pulovere
Pulover ce poate fi purtat cu camasa pentru un look distins. Pulover cu bordura la guler, la baza manecilor si la baza. Se spala la masina la 30 C. Lung. la spate aprox. 73 cm. 100% acrilic. Calitate excellence. Disponibil pe marimi mari.


Vezi colectia de Pulovere barbati,CLICK AICI


pulover_de_toamna_4

Pulover uni decolteu in V (Blancheporte)

Pulovere, hanorace / Pulovere
Pulover ce se poarta peste camasa pentru un look distins. Pulover cu decolteu in V. Borduri la decolteu, la baza manecilor si la baza. Se spala la masina la 30 C. Lung. la spate aprox. 72 cm. 80% lana de miel, 20% poliamida. Calitate excellence. Disponibil si pe marimi mari.




pulover_de_toamna_5

Pulover polo cu fermoar si maneca scurta (Blancheporte)

Pulovere, hanorace / Pulovere
O tesatura jacard pe partea din fata pentru un polo care nu se demodeaza. Guler polo cu fermoar. Buzunar aplicat la piept. Lungime 72 cm. 100% acrilic.