answear.ro%20

Rochii de seară din tulle

Rochii de seară din tulle

Din fericire, trendul rochiilor din tulle nu dă înapoi nici sezonul acesta. Articolele vestimentare confecționate din acest material versatil pot fi purtate și ziua, dar mai ales seara, cu ocazia unor evenimente speciale, precum petreceri aniversare, chiar și cununii sau nunți. Rochiile de seară din tulle reprezintă alegerea perfectă pentru astfel de evenimente, iar modelul ales de tine îți va construi look-ul potrivit evenimentului la care participi.
Ca de fiecare dată, Ama Fashion vine în ajutorul clientelor cu o varietate de produse- tot ce trebuie să faci este să îți alegi rochia de seară care te reprezintă.

 
Rochie de seară din tulle1

Prima sugestie Ama Fashion este o rochie de seară lungă, care emană eleganță și prețiozitate. Prin urmare, este alegerea potrivită pentru un eveniment aparte, desfăsurat într-o locație sofisticată. 

Rochie de seară din tulle2

Acest model este unul clasic și sofisticat- cele două texturi care alcătuiesc rochia, dantelă și tulle, se îmbină armonios, iar lungimea și culoarea fustei midi îți garantează outfitul perfect pentru un cocktail party sau o cununie civilă. 

Rochie de seară din tulle3

În cele din urmă, îți prezentăm o rochie care nu te va lăsa să treci neobservată într-o noapte petrecută în club sau, de ce nu, la o petrecere aniversară. Combinația dintre paiete și tulle reușește întotdeauna să te îmbrace în strălucire, oferindu-ți un look fresh și tineresc.

Vezi colectia completa de Rochii de seara AICI 

Sursa articol:
http://amafashion.ro/blog/555/