fashiondays.ro

Se poarta bluzele scurte în talie

bluza scurte în talie  1

Bluzele scurte în talie sunt must-have în acest sezon, așa că nicio fashionistă care se respectă nu ar trebui să le excludă de pe lista ei de achiziții vestimentare. Descoperă ce modele sunt la modă și cum ar trebui purtate astfel încât să avantajeze orice tip de siluetă!

Bluze din denim scurte în talie

Denimul este materialul preferat al anului 2015, așa că nu mai este o supriză pentru nimeni faptul că specialiștii în modă au propus bluzele scurte în talie confecționate din el. Pentru un look hot, poartă piese cu aspect uzat și cu detalii feminine în talie. Le poți combina cu alte item-uri din denim, fuste lungi și pantaloni cu imprimeu.


bluza scurte în talie 2 

Crop topuri cu influențe boho-chic

Influențele boho-chic sunt tot mai des întâlnite pe street style, ceea ce înseamnă că acest stil vestimentar este din ce în ce mai apreciat de către fashioniste. Topurile cu imprimeuri florale, cu broderii ori confecționate din dantelă sunt item-uri de bază în garderoba unei femei care dorește să abordeze acest stil. Dacă nu ești mândră de aspectul abdomenului tău, poartă astfel de bluze cu salopete, piese cu talie înaltă ori pe sub un kimono.


bluza scurte în talie 3
 

Bluze sport scurte în talie

Dacă ești adepta stilului sport, atunci optează pentru bluze scurte în talie dedicate lui. Fie că mizezi pe unele cu desene ori pe unele cu imprimeu în dungi, cu siguranță vei reuși să ieși în evidență. Poartă-le cu pantaloni scurți și fuste vaporoase. Nu încărca outfitul cu accesorii, în special dacă mergi la plajă. Optează doar pentru o pereche de ochelari de soare și o pălărie. De asemenea, îți poți decora pielea cu tatuaje metalice.


bluza scurte în talie 4 

Bluze elegante scurte în talie

Urmează să participi la un eveniment special și nu știi ce outfit să porți? Mizează pe bluze elegante scurte în talie și vei fi o apariție de senzație. Pentru o petrecere de cocktail poți să asortezi aceste item-uri cu fuste din piele, în timp ce pentru o nuntă poți alege fuste midi cu talie înaltă, confecționate din materiale sofisticate.


bluza scurte în talie 5 

Probabil te gândești că poți să porți bluze scurte în talie doar dacă ai o siluetă de invidiat, însă mai important este să știi ce alegeri vestimentare să faci. Dacă abdomenul tău nu arată așa cum îți dorești, combină aceste item-uri cu salopete, pantaloni și fuste cu talie înaltă. Vei arăta divin indiferent de mix-ul pentru care optezi.

Vezi colectia de Bluze femei AICI 

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/modele-de-bluze-scurte-in-talie-iata-ce-se-poarta/