fashiondays.ro

Se poartă fustele cu flori

fusta cu flori1

O dedicație adusă feminității, fustele cu flori sunt piesele vestimentare de care ai nevoie pentru a oferi o notă fresh garderobei tale. Ele sunt extrem de versatile, așa că le poți introduce cu ușurință într-o mulțime de outfituri interesante. Iată 16 combinații chic din care te poți inspira atunci când ești în pană de idei!

Fuste cu flori & crop topuri


Alături de crop topuri, fustele cu flori ajută la construirea unui outfit modern, chic și original. Poți să abordezi astfel de outfituri chiar dacă nu ești mândră de abdomenul tău, dacă optezi pentru fuste cu talie înaltă. Fie că alegi modele midi, lungi ori scurte, cu siguranță vei ieși din anonimat fără să te străduiești prea mult. Completează outfiturile cu accesoriile potrivite, de preferat unele cu linii simple.


fusta cu flori2
 

Fuste cu flori & cămașa din denim


Cămașa din denim, un alt item vestimentar în vogă în acest sezon, este perfectă pentru conceperea unui outfit în care introduci și o fustă cu imprimeu floral. Pentru un aer urban chic, leagă cămașa nonșalant deasupra buricului ori completează outfitul cu un colier statement, semnătura de stil a unei dive.


fusta cu flori3
 

Fuste cu flori & piese sport


Deși te duc cu gândul la eleganță și romantism, fustele cu flori pot fi purtate cu stil și în combinație cu piese sport. De altfel, stilul sport-chic se află printre preferatele fashionistelor de peste hotare, așa că nu ar trebui nici tu să ai rețineri în a-l aborda. Combină o fustă cu imprimeu floral vibrant cu un tricou ori o bluză uni. Iar pentru a oferi un aer sexy ținutei, portă încălțăminte cu toc înalt.


fusta cu flori4
 

Fuste cu flori & cămăși cu influențe masculine


Deși sunt două stiluri diferite la prima vedere (fusta cu flori – stilul feminin, cămașa – stilul masculin), împreună ajută la construirea unui outfit cu totul special. Poți să abordezi astfel de outfituri la locul de muncă, la o întâlnire business ori chiar la o petrecere de tip cocktail. Condimentează look-ul cu pantofi cu toc înalt și plicuri supradimensionate. Vei obține o ținută răvășitoare.


fusta cu flori5
 

Ție îți plac fustele cu flori? Care sunt ținutele vestimentare preferate?

Vezi colectia de Fuste AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/in-vara-2015-se-poarta-fustele-cu-flori-iata-16-tinute-chic/