answear.ro%20

Tinute casual cu blugi scurti

Pantalonii scurți din blugi1

Pantalonii scurți din blugi devin cu usurință piesele vestimentare preferate ale oricărei fashioniste, în special în sezonul cald. Versatili si confortabili, ei pot fi incluși cu ușurință în orice outfit, însă, pentru a obține unul original, trebuie să ții cont de câteva combinații vestimentare pe care le poți face. Iată în ce ținute poți să incluzi pantalonii scurți din blugi și spre ce accesorii trebuie să te orientezi în acest sezon!

Pantalonii scurți din blugi în ținute casual

Stilul casual nu poate fi la fel fără o pereche de blugi, însă pentru a obține outfituri de vară interesante, optează pentru pantaloni scurți cu tăieturi și aspect uzat. Topurile care vor completa cu succes ținutele trebuie să fie unele lejere, de preferat in stil navy pentru un aer estival deosebit. Accesoriile care nu ar trebui sa lipsească din acest cadru sunt ochelarii de soare, pălăriile și gențile statement.


Pantalonii scurți din blugi2
  
Pantalonii scurți din denim în outfituri cu influențe masculine

Blugii de tip boyfriend pot fi purtați și pe timp de vară cu succes dacă apteazi pentru o pereche de pantaloni scurți din blugi cu croială lejeră. Dacă mizezi pe unii simpli, fără tăieturi, de lungime potrivită, îi poți purta și la birou. Cămășile cu influențe masculine nu ar trebui să îți lipsească din aceste ținute. Nu îți încărca look-ul cu accesorii, ci poartă doar câteva piese care să completeze armonios vestimentația: ceasuri cu cadran mare, ochelari de soare și genți de tip postaș.


Pantalonii scurți din blugi3
  
Pantalonii scurți din blugi în ținute sport-chic

Stilul sport-chic se menține în tendințe încă din sezoanele trecute. Adoptă-l și tu în această vară! Ca să obții un outfit original, nu trebuie să îți lipsească o pereche de pantaloni din blugi scurți, topuri lejere, încălțăminte sport, cardigane ori jachete (pentru serile reci). Combină item-uri vestimentare smart-casual cu unele sport și rezultatul te va încânta. O pălărie cu boruri largi va completa cu succes astfel de ținute.


Pantalonii scurți din blugi4
  
Pantalonii scurți din denim în outfituri boho-chic

Categoric trendul boho-chic poate fi considerat vedeta acestei veri, așa că ar fi pacat sa nu îl abordezi și tu. Din aceste ținute cu pantaloni scurți din blugi  nu ar trebui să lipsească bluzele cu imprimeuri hippie, cu dantelă ori cu broderii. Iar la capitolul accesorii, piesele must-have sunt gențile cu franjuri și plicurile cu motive boho-chic. Construiește outfituri lejere și nonconformiste pentru a ieși din anonimat.


Pantalonii scurți din blugi5
  

Ție în ce ținute îți place să introduci pantalonii scurți din blugi ? Ai adopta astfel de stiluri vestimentare?


Vezi colectia de pantaloni scurti femei AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/cum-porti-pantalonii-scurti-din-blugi-iata-16-tinute-in-trend/