fashiondays.ro

Bluze de club care te scot din anonimat

Top Mexton Sweet Lace Nude

Vrei să îți îmbogățești raftul dedicat hainelor de club cu bluze noi, însă nu știi spre ce item-uri ar trebui să îți îndrepți atenția în acest sezon? Starshiners.ro te scoate din dilemă și îți prezintă cele mai interesante bluze de club. Iată care sunt modelele care îți vor asigura un look stylish și în tendințe!

Bluzele cu inserții transparente, perfecte pentru club

Seducătoare și misterioase, aceste modele de bluze de club te vor învălui instant într-un aer sexy, irezistibil. Fie că optezi pentru unele care atrag atenția asupra decolteului ori spre unele care îți lasă la vedere brațele ori spatele, te vei remarca ușor în mulțime. Cele de tip body te vor face să te simți și mai încrezătoare în tine, având în vedere sex-appeal-ul pe care îl stârnesc. Poartă astfel de piese cu jeans, pantaloni mulați și cu talie înaltă și fuste din piele.


Body MissQ Circus Lines Red
 

Bluzele din dantelă, o notă feminină în outfiturile de noapte

Atunci când îți dorești să adopți un outfit de club feminin și romantic, scoate din garderobă o bluză din dantelă. Alege modele pe umeri ori unele ușor transparente pentru o notă de senzualitate boemă. Le poți include într-o mulțime de outfituri dedicate mai multor stiluri vestimentare. Dacă ești mai îndrăzneață din punct de vedere vestimentar, poți să concepi și unele de inspirație rock-chic ori să profiți de farmecul popularului trend color blocking. Nu trebuie decât să îți lași imaginația liberă.


Bluza PrettyGirl Lace Type Red
 
Bluzele cu spatele gol, de nelipsit din ținutele de club

Și bluzele cu spatele gol se dovedesc a fi  item-uri deosebite în ținutele de club. Nu numai că te ajută să obții un look sexy, însă fără a oferi impresia de vulgaritatea, dar au și un rol practic, având în vedere că ți se poate face cald în local. Ca să oferi o notă glam și originală ținutei tale, poartă unul ori două lănțisoare pe spate.


Top PrettyGirl Thrifty Pink
 

Bluzele în nuanțe intense te ajută să te remarci instant

Asigură-te că ieși din anonimat în club cu ajutorul unor bluze în nuanțe intense. Alege modele care îți lasă, într-un mod misterios, umerii la vedere, unele care îți evidențiază talia cu ajutorul unor detalii glam ori unele asimetrice, confecționate din materiale delicate, și cu decupaje seducătoare. Nu mai încape nicio îndoială că vei face furori cu astfel de modele de bluze de club.


Body Mexton Laced Desire Pink
 

Achiziționează bluzele de club care se pliază pe persoalitatea ta, dar care, în același timp, îți avantajează și silueta. Cu siguranță vei fi o apariție sexy, greu de uitat, la ceas de seară.

Vezi colectia completa de bluze femei,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/13-bluze-de-club-care-te-scot-din-anonimat/