fashiondays.ro

Cămăși elegante pentru toamnă

Camasa PrettyGirl Affectionately Black

Atunci când vrei să construiești o ținută distinsă și nu știi pe ce articole vestimentare ar trebui să pui accent, ia în considerare că o cămașă rafinată îți poate schimba complet outfitul. Această piesă te ajută să creezi instant, fără prea mult efort, ținute elegante și feminine, așa că reprezintă o investiție de succes în garderoba oricărei femei. Iată spre ce modele de camasi elegante ar trebui să îți îndrepți atenția în acest sezon și la ce fel de outfituri le poți asorta!

Cămăși elegante cu imprimeuri

Cămășile elegante cu imprimeuri oferă o notă fresh până și celor mai banale ținute vestimentare. Cu ajutorul lor poți să compui outfituri classy și interesante instant. Îndreaptă-ți atenția spre modele cu imprimeuri grafice pentru o apariție stylish. Poartă-le în ținute office și de cocktail – vei adora efectul obținut. Alături de pantaloni evazați și fuste din piele, aceste modele de cămăși vor ajuta la crearea unei ținute speciale de care vei fi mândră.


Camasa Artista Spirited Soul Green

Cămăși elegante cu inserții din dantelă


Dantela este un detaliu vestimentar greu de trecut cu vederea, iar piesele vestimentare pe care le împodobește capătă instant un aer romantic și boem. Mizează pe cămăși elegante decorate cu astfel de inserții delicate și vei avea parte doar de complimente și priviri admirative. Ele sunt extrem de versatile, așa că le poți include fără teama că vei face greșeli vestimentare în mai multe tipuri de outfituri. De la cele dedicate stilului office până la cele feminine, poți să compui o mulțime de ținute pe placul tău.


Camasa PrettyGirl Lace Maid Red
 

Cămăși elegante cu influențe masculine

Introdu în outfiturile tale cămăși elegante inspirate din garderoba reprezentanților de sex opus și nu vei regreta. Optează pentru unele în nonculori, ținând cont că eleganța clasică este nemuritoare în lumea fashion. Astfel de modele pot fi purtate cu succes la întâlniril de tip business. Nu mai încape îndoială că îi vei impresiona pe cei prezenți.


Camasa Fofy Special Emotion Nude
 

Cămăși elegante în nuanțe pastelate

Spre surprinderea multor fashioniste, culorile pastelate se poartă și în sezonul rece, nu doar în cel cald, așa că poți să investești liniștită în cămăși elegante parfumate cu nuanțe fondante. Mizează pe peach, bleu ori roz deoarece sunt mai ușor de purtat. Garderoba ta de toamnă va căpăta un suflu fresh cu ajutorul acestor piese vestimentare unice.


Camasa PrettyGirl Innocent Me Peach
 

Acum că ai aflat ce tipuri de cămăși elegante se poartă în toamna 2015, alege-ți modelul care ți se potrivește și compune cu ajutorul lui outfituri deosebite. Uită de ținutele de toamnă dominate de monotonie și creează unele vibrante și originale.

Vezi colectia completa de camasi dama,click aici


Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/13-camasi-elegante-pentru-o-toamna-cu-stil/