answear.ro%20

Cateva geci si jachete de toamna

geci si jachete de toamna_1

Jacheta parka cu captuseala in dungi

Jacheta parka cu guler si gluga detasabila. Inchidere cu fermoar. Cordon cu ochiuri la talie pentru a stabili dimensiunea dorita. 2 buzunare cu clapa. Maneci lungi cu captuseala in dungi. Lungime de aprox. 75 cm. Compozitie 100% poliester tratat. Captuseala 85 % poliester, 15 % bumbac.





geci si jachete de toamna_2

Jacheta lunga cu nasturi

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
O jacheta perfecta pentru zilele racoroase de la jumatatea sezonului. Guler rotund. Inchidere cu nasturi mari. Finisaj borduri 2x2. Lung.aprox. 72 cm. Jerseu 100% acrilic.






geci si jachete de toamna_3

Jacheta din macrameu cu maneca 3/4

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
Aceasta jacheta frumoasa din macrameu ofera un aspect de originalitate tinutei ! Jacheta frumoasa din macrameu. Se leaga in fata. Deschidere in V. Maneci 3/4. Baza dreapta. Lung.aprox. 65 cm. 55% ramie, 45% bumbac.





geci si jachete de toamna_4

Jacheta cu maneci fluture

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
Jacheta perfecta pentru serile putin racoroase. Din tesatura moale si feminina cu broderie fantezie. Maneci fluture. Lungime 64 cm aprox. 100% acrilic






geci si jachete de toamna_5

Jacheta cu maneci 3/4

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
Frumos perforata, aceasta jacheta va completa garderoba dvs. Maneca 3/4, guler lejer. Inchidere printr-un nasture fantezie in fata. Lungime 65 cm aprox. 100% acrilic.


Vezi colectia completa de geci si jachet femei,CLICK AICI



geci si jachete de toamna_6

Jacheta cu maneci cazute

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
Aceasta jacheta este confectionata dintr-o tesatura fina cu decoratiuni frumoase in fata. Maneci 3/4. Lungime in spate 65 cm aprox. 75% acrilic, 25% poloamida.






geci si jachete de toamna_7

Jacheta usor de asortat si feminina

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
Aceasta jacheta este de nelipsit din garderoba dvs, lejera, usor de asortat si feminina. Cu nasturi in fata pe toata lungime si guler in V. Maneci lungi. Lungime 70 cm aprox. 50% acrilic, 50% bumbac.






geci si jachete de toamna_8

Jacheta confectionata din tesatura placuta la atingere

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
Ajurata fin, aceasta jacheta este confectionata din tesatura placuta la atingere ! Jacheta cu maneca lunga. Un rafinament ! Tesatura romburi la baza manecilor, in fata si la spate. Finisaj solzi la decolteu, la baza si la baza manecilor. Inchidere cu nasturi sidefii. Lung.aprox. 64 cm. Din 50% bumbac, 50% acrilic.




geci si jachete de toamna_9

Geaca parka impermeabila

Moda Femei / Geci parka, mantouri si jachete
Iubim geaca parka ! Protejata prin tratament impermeabil, rezistent spalare dupa spalare, in intregime captusita si dotata cu detalii multiple la moda ! Geaca parka cu gluga din bumbac gros impermeabil. Gluga inserata in gulerul ridicat. Inchidere cu fermoar sub fenta cu capse. Se poate strange prin siret interior. Buzunare placate cu clapa cu capse + buzunare in cusatura pe laterale. Maneci lungi ce se pot rula prin fenta cu capse. Lung. 90 cm. 100% bumbac, captuseala 100% poliester.


geci si jachete de toamna_10

Geaca din jeans

Moda Femei / Sacouri
Confortul, actualitatea si eleganta sunt reunite cu aceasta geaca din denim fantezie cu tigheluri contrastante. Giaca frumoasa cu forma usor cambrata prin cusaturi elegante. Guler taior. Maneci lungi. Inchidere cu 3 nasturi. 2 buzunare placate, rotunjite. Fenta acoperita la spate. Joc de tigheluri contrastante. Lung.aprox. 64 cm. Denim 71% bumbac, 27% poliester, 2% elastan.