answear.ro%20

Ce rochii de toamnă se poartă în 2015?

 rochii de toamna_1

Rochiile casual sunt cele mai bune prietene ale unei femei, având în vedere că pot fi introduse în mai multe outfituri de zi cu zi și chiar în unele de seară, dacă sunt accesorizate ca la carte. Tendințele toamnei 2015 sunt cuceritoare, așa că nu ar trebui să piezi ocazia de a investi în câteva rochii casual care să se plieze pe personalitatea ta, dar să îți avantajeze si silueta. Așadar, iată ce modele de rochii de toamnă sunt vedetele acestui sezon de tranziție și cum le poți purta cu stil!

Rochiile casual cu broderii, perfecte pentru toamnă


O declarație de stil adusă feminității, rochiile casual împodobite cu broderii sunt unele dintre piesele cu care ar trebui să îți îmbogățești garderoba în această toamnă. Alege unele în nuanțe cuceritoare ori mizează pe nemuritorul negru. Dacă ai silueta în formă de pară, adică ești caracterizată de un bust mic, șolduri și bust mai generoase, optează pentru modele de tipul A-line, ce subliniază talia, cu broderii în zona pieptului. În timp ce o rochie care urmărește atent liniile corpului ți se va potrivi dacă ai silueta în formă de clepsidră, iar una dreaptă îți va veni perfect dacă ai o siluetă androgină. O pălărie cu boruri largi și o pereche de pantofi stiletto vor completa cu stil astfel de modele de rochii casual de toamnă.


rochii de toamna_2 

Rochiile casual cu grafisme, detaliile care îți asigură succesul în acest sezon


La capitolul rochii casual de toamnă, atunci când intră în scenă imprimeurile, nu trebuie să pierzi din vedere faptul că se poartă grafismele, unele dintre cele mai hot printuri ale acestui sezon de tranziție. Cu siguranță vei reuși să îți condimentezi instant garderoba dacă îți achiziționezi astfel de piese vestimentare. Le poți purta cu succes la birou ori la o ieșire în oraș cu prietenele. Pentru un look office desăvârșit, combină o rochie cu grafisme cu un sacou ce îți avantajează silueta și cu o pereche de ghete cu toc gros. Vrei să îți impresionezi prietenele cu un outfit în tendințe? Asociază astfel de modele de rochii cu o jachetă din piele cu franjuri și o pereche de pantofi Oxford.


rochii de toamna_3 

Rochiile casual cu buline, de nelipsit în această toamnă


O notă ludică în garderoba oricărei femei, rochiile casual cu buline se pot dovedi piesa ta de rezistență în acest sezon, cu atât mai mult dacă ești o fire copilăroasă. Ele sunt un real ajutor și în caz că vrei să oferi impresia că ești mai tânără. Fie că sunt de dimensiune mică ori mare, bulinele sunt un imprimeu vesel, chic și feminin. Cum ele sunt vedetele ținutei tale, nu este recomandat să îți încarci outfitul cu piese încărcate de artificii de croi ori de imprimeuri, ci să mizezi pe unele dominate de minimalism.


rochii de toamna_4 

Rochiile casual army, în tendințe și în acest sezon


Stilul army ne invăluie în farmecul lui și în acest sezon, așa că nu mai sta pe gânduri, ci cumpără-ți rochii casual de toamnă dedicate acestui stil original. Cele de tip cămașă se mențin în continuare în tendințe, astfel că poți să investești fără probleme în ele. Poartă-le cu jachete de blugi, ghete decupate, pălării, brățări late și medalioane de tip ceas. Cu siguranță vei obține unele dintre cele mai chic outfituri ale toamnei.


rochii de toamna_5 

Acum că ai aflat ce se poartă în materie de rochii casual în acestă toamnă, realizează o listă cu modelele tale preferate și gândește-te câte combinații vestimentare inedite poți să concepi cu ajutorul lor.

Vezi noua colectie de rochii femei,click aici


Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/ce-rochii-casual-de-toamna-se-poarta-in-2015-afla/