fashiondays.ro

Colecţia de toamnă 2015

Colecţia de toamnă 2015

Trecerea de la sezonul cald la cel de tranziţie impune treptat, dar sigur, organizarea şi schimbarea garderobei. Înainte de a începe cumpărăturile dedicate acestei perioade, este important să trecem în revistă cele mai importante propuneri ale brandurilor de pe StarShinerS.ro. Descoperă mai jos colecţia de toamnă 2015 si află pe ce piese vestimentare ar trebui să pui accent!

Colecţia Daniella Cristea Fall-Winter 2015, dedicată femeii active

Aceasta este o colecţie plină de culoare, creată special pentru femeia activă din zilele noastre. Punctele ei forte sunt influenţele ETNO-URBANE, aplicaţiile de pazmanterie, ciucurii şi imprimeurile pe stofă de casha. Materialele folosite în această colecţie sunt lâna, mătasea, voalul de mătase naturală, chantung-ul de mătase precum şi voalul din lână. Descoperă mai jos câteva produse din colecţia Daniella Cristea care nu ar trebui să îţi lipsească în această toamnă!

Colecţia de toamnă 2015 Colecţia de toamnă 2015

Colecţia Ocassion: LEATHER LASER CUT

Piesele vestimentare din piele ecologică tăiată cu laserul reprezintă un trend care cucereşte din ce în ce mai multe fashioniste. Vedetele din S.U.A l-au adoptat deja cu încântare, însă nici cele din România nu s-au lăsat mai prejos, ci l-au abordat cu încredere la diferite evenimente deosebite. Iată câteva dintre propunerile brand-ului Ocassion! Piesele inspiră nonconformism şi senzualitate la cote înalte.

Colecţia de toamnă 2015 Colecţia de toamnă 2015

Colecţia Artista Fall 2015

Această colecţie aduce tot ceea ce-şi doreşte o femeie modernă, încrezătoare în forţele proprii, conştientă de atuurile ei. Cuvintele ei cheie sunt: croieli îndrăzneţe, materiale de calitate, senzualitate, bun-gust şi feminitate. Cum marsala este culoarea vedetă a sezonului, te vei putea bucura de multe produse învăluite în farmecul ei.  Atât colecţia de zi, cât şi cea de ocazie oferă varietate şi eleganţă. Vă asteptăm să descoperiţi noua colecţie în magazine şi pe www.starshiners.ro/artista.

Colecţia de toamnă 2015

Creaţiile Mexton în 2015

Marca Mexton propune piese feminine şi versatile, uşor de introdus în diferite stiluri vestimentare, aşa că nu te vei afla niciodată într-un impas fashion. Rochiile A-line, cele midi mulate şi seturile formate din fuste şi crop topuri merită incluse în garderoba ta, însă nici femeile adepte ale stilului sporty nu se vor simţi neglijate.

Colecţia de toamnă 2015

Colecţia Miss Q Fall 2015

Confortul şi feminitatea se împletesc armonios în noua colecţie de toamnă semnată marca Miss Q. Se poartă imprimeurile grafice, suprapunerile, influenţele hippie şi blana.

Colecţia de toamnă 2015

Feminitatea, la rang de arta: brand-urile Fofy şi PrettyGirl

Colecţiile  Fofy şi PrettyGirl ridică la rang de artă feminitatea în toamna 2015. Propunerile dedicate stilului office oferite de brandurile Fofy şi PrettyGirl seduc de la prima vedere. Nu trebuie decât să le alegi pe cele care se pliază pe personalitatea şi stilul tău de viaţă.

Colecţia de toamnă 2015 Colecţia de toamnă 2015

Colecţia de toamnă 2015 La Donna: senzualitate şi mister

Marca LaDonna aduce un suflu nou de prospeţime în garderoba dedicată toamnei 2015. Mizează pe rochii cu broderii, item-uri cu imprimeuri florale şi piese vestimentare înobilate de dantelă. Colecţia propune atât produse în nuanţe intense, perfecte pentru o femeie mai îndrăzneaţă, cât şi unele ce prezintă jocuri alb-negru, de o eleganţă nemuritoare.

Colecţia de toamnă 2015 Colecţia de toamnă 2015

Colecţia de toamnă 2015 vine cu o mulţime de surprize vestimentare, aşa că nu trebuie să ratezi tendinţele acestui sezon de tranziţie. Brand-urile de pe StarShinerS.ro au o mulţime de propuneri interesante în acest sezon, aşa că te aşteptăm pe site-ul nostru pentru a studia toate ofertele. 

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/colectia-de-toamna-2015-iata-propunerile-brandurilor/