answear.ro%20

Colecția Ama Fashion-toamnă-iarnă 2015

Colecție Ama Fashion- toamnă-iarnă 2015-1

Ultimele zile de vară au fost îmbrăcate într-un aer tomnatic, care ne-a trezit din visul zilelelor călduroase de august, învăluindu-ne în mister și într-o ușoară încantare atunci când simțim adierea racoroasă a dimineții.

Din punct de vedere vestimentar, toamna este cel mai elegant și feminin anotimp, permițându-ne să așezăm din nou pe primul raft din garderobă îmbrăcămintea cu o croială clasică, alcătuită din linii simple, minimaliste. Eleganța unei ținute de toamnă poate veni din îmbinarea grațioasă a țesăturilor, din asocierile dintre clasic și modern și din finețea cromaticii acestui anotimp. Noua colecție Ama Fashion pentru sezonul toamnă-iarnă este definită prin rafinament și delicatețe, având scopul de a se adapta stilului și siluetei voastre, păstrând o notă de subtilitate și mister, prin îmbinarea ideală dintre feminitate și un stil modern, inspirat din croielile masculine. Astfel, vă prezentăm ținutele noastre preferate pentru această toamnă.

Prima ținută este alcătuită din pantaloni în carouri cu o croială dreaptă, clasică, asociați cu o cămașă bleu din bumbac. Alături de imprimeul pantalonilor, accentul de la gât al cămășii oferă acestui outfit un aer sofisticat, ideal pentru stilul office.

Colecție Ama Fashion- toamnă-iarnă 2015-2

2. Sosirea zilelor răcoroase nu trebuie să presupună renunțarea la feminitatea și delicatețea pe care numai o rochie ne-o poate oferi. Rochia neagră cu imprimeu baroc este realizată din voal, având o textură fluidă, care ne poate purta înapoi la zilele de vară, amintindu-ne în același timp de înviorarea plăcută pe care ne-o aduce noul anotimp.

Colecție Ama Fashion- toamnă-iarnă 2015-3

3. Nu-i așa că articolul vestimentar de care ne este cel mai dor vara este o pereche de pantaloni lungi din denim? Este normal, deoarece denimul reprezintă cea mai versatilă textură vestimentară, întrucât se poate adapta oricărui stil, oferind ținutei un accent chic și tineresc. Din punct de vedere cromatic, outfitul de mai sus îmbină stilul clasic cu cel modern, datorită bluzei cu imprimeu și gentuței, care scoate în evidență întreagă compoziție.

 Colecție Ama Fashion- toamnă-iarnă 2015-4

4. Această ținută este învăluită de eleganță- fusta neagră petrecută este ideală pentru a ascunde micile imperfecțiuni și pentru alungirea siluetei, iar bluza din voal cu dantelă urmează aceeași linie a outfitului, care nu mai necesită alte accesorii.

Colecție Ama Fashion- toamnă-iarnă 2015-5

5. Ultima ținută scoate în evident stilul curat, cu accente masculine, menționat mai sus. Din acest punct de vedere, pardesiul are o croială foarte versatilă, întrucât poate fi purtat atât cu un cordon lat care să evidențieze talia, cât și fără, transformând outfitul într-unul smart-casual.

Colecție Ama Fashion- toamnă-iarnă 2015-6

Vezi noile colectii de haine elegante pentru femei Ama Fashion,CLICK AICI

Sursa articol: http://amafashion.ro/blog/colectia/