answear.ro%20

Fuste de toamnă la modă în 2015

 Fusta_de_toamna_1

Un simbol al feminității, fusta nu va dispărea niciodată din lumea fashion, însă cu siguranță va suferi, în funcție de tendințe și perioade, diferite reinterpretări oferite de către specialiștii în domeniu. Fii la curent cu trendurile acestui sezon și află ce fuste de toamnă domină podiumurile. Iată 4 modele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția, care sunt avantajele lor și cum le poți purta astfel încât să nu faci vreo greșeală fashion!

Fustele cu talie înaltă, la modă și în toamna 2015

Învestește cu încredere în fuste cu talie înaltă și în toamna 2015, pentru că aceste piese nu vor ieși prea curând din tendințe. Ele oferă echilibru siluetei prin subțierea taliei, oferind impresia că ai corpul în formă de clepsidră. Indiferent că optezi pentru modele de tip creion, drepte ori în cloș, important este să le porți cu încălțăminte cu toc înalt. Pantofii stiletto, pumps și botinele vor fi accesoriile care îți vor completa cu succes outfiturile din acest sezon. Fustele cu talie înaltă pot fi introduse cu succes în ținute vestimentare office, casual-chic și smart casual.


Fusta_de_toamna_2

Fustele cu slit – senzualitate și mister

Fustele cu slit, în special modele care dezvăluie mai mult picioarele, au revenit din nou în atenția creatorilor de modă. Dacă te atrag aceste modele, însă dress code-ul de la muncă nu îți permite prea multă îndrăzneală vestimentară, mizează pe unele cu slit mai mic. Pentru petrecerile de cocktail și serile petrecute în club alege fuste cu slit adânc. Cu siguranță vei face furori îmbrăcată astfel. Ca să te asiguri că obții outfituri stylish, combină astfel de fuste de toamnă cu bluze din materiale delicate, cu aplicații și imprimeuri romantice. Adaugă un pardesiu colorat,o pereche de botine și o geantă statement și ai obținut un outfit demn de invidiat.


Fusta_de_toamna_3

Fustele în nuanțe pastelate, surpriza toamnei 2015

Oferă o notă fresh garderobei cu fuste de toamnă în nuanțe pastelate. Nu numai că nu trebuie să renunți la cele pe care le purtai vara, dar îți vei putea achiziționa și alte item-uri înnobilate de culori fondante. Alege modele confecționate din materiale delicate, cu imprimeuri și aplicații romantice. Modelele în A te avantajează dacă ai posteriorul și coapsele mai mari, iar cele mulate dacă ai talia în formă de clepsidră. Poartă astfel de piese la întâlnirile romantice, la petrecerile de cocktail și la diferite evenimente speciale organizate în această toamnă.


Fusta_de_toamna_4
 

Acum că te-ai pus la curent cu trendurile din acest sezon, realizează o listă cu fustele de toamnă pe care ai vrea să le achiziționezi și alege modelele care te avantajează. Introdu-le în cele mai interesante outfituri și nu uita de rolul stylish al accesoriilor.

Vezi noua colectie de fuste femei,CLICK AICI

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/fuste-de-toamna-la-moda-in-2015/