fashiondays.ro

Noile colectii de haine de toamna

colectia-de-haine-de-toamna-1

Colectie de toamna a sosit în sfarsit! Va invitam sa faceti cunostinta cu cele mai noi tendinte din acest sezon! Oferte noi de haine de toamna- iarna cu reduceri si promotii speciale!

Bluze de toamna pentru femei

Bluzele sunt deosebit de preţioase atât atunci când dorim să adoptăm un stil sportiv, cât şi atunci când dorim să ne plimbăm pe faleză. Totodată bluzele arată foarte bine şi toamna sau iarna, în lumina şemineului.

Găsești bluzele îndrăgite de multe femei. Cu glugă sau cu guler ridicat, în toate culorile curcubeului. Pe lângă modelele clasice, oferim și cele mai moderne bluze lungi, bluze 2 în 1, precum și bluze elegante cu fason clasic de blazere.

Bluzele pentru femei, ca nimic altceva, reunesc stilul sportiv cu cel elegant. tocmai de aceea sunt deosebit de moderne și, pe deasupra și comode. Bluzele se potrivesc pentru orice siluetă – indiferentă dacă această este zveltă sau mai rotunjită. 


Vezi noua colectie de bluze femei, click aici

bluza de toamna pentru femei_1bluza de toamna pentru femei_2bluza de toamna pentru femei_3


Bluze & Jersee de toamna pentru bărbați

Ca şi element al stilului casual, alege o bluză. De cea cu imprimeu mare şi glugă nu te vei plictisi niciodată.

Jersee pentru bărbați

Sunt o alternativă pentru sveterele clasice. De aceea jerseele sunt adorate mai ales de bărbații tineri. Dar nu numai din acest motiv. Jerseele sunt populare și datorită comodității. Se știe doar că jerseele bărbătești provin din moda sportivă, în care confortul este foarte important. Și astăzi jerseele apar adesea în colecțiile sportive.

Dacă te interesează un jerseu de bună calitate la un preț bun, ai nimerit de minune! O ofertă largă de jersee diferite. Cauți un model cu manșete sau fără, cu decolteu rotunjit, în formă de „V”, cu guler încheiat cu fermoar, cu glugă sau cu buzunare gen cangur? 


Vezi noua colectie de bluze barbati, click aici

bluza de toamna pentru barbati_1bluza de toamna pentru barbati_2bluza de toamna pentru barbati_3


Pulovere de toamna pentru femei

Puloverele tricotate sunt nu numai moi atunci când le atingem, dar sunt şi plăcute când le purtăm. Reprezintă o propunere modernă pentru zilele răcoroase. Nu contează dacă tricotul este gros sau subţire, dacă este cu ajur sau se compune ca o împletitură. Tricotajul este şic!

În oferta găsești pulovere frumoase pentru diverse ocazii, de diferite fasoane și la prețuri atrăgătoare. Le găsești atât în culori clasice, cât și în nuanțele la modă în acest sezon. Propunem puloverul cu model original norvegian. Puloverele de vară par a fi proaspete și tinerești, cu imprimeuri vesele sau puloverele de lână în dungi. Avem multe fasoane. Femeile tinere aleg mai ales puloverele mulate cu mâneci lungi sau scurte, care accentuează silueta.  


Pulovere femei din colectia de toamna, click aici

pulover femei_1pulover femei_2pulover femei_3


Pulovere de toamna pentru barbati

Arată bine și toamna și iarna! Puloverele cu stil, călduroase, se pot purta în versiunea cu vestă sau cu un tricou, care iese de dedesubt. Modelele colorate arată foarte bine împreună cu niște jeanși clasici.

Puloverele clasice sunt tricotate. Însă pe lângă acest lucru, fantezia proiectanților nu are limite. Există pulovere unicolore, simple, cu manșetă, decolteu rotund sau în „V”, dar și modele mai îndrăznețe, cu gulere originale, motive moderne sau cu podoabe neobișnuite. Puloverele rămân totuși un element de garderobă care se potrivește pentru orice ocazie și pentru bărbații de orice vârstă.

Pulovere de calitate superioară, la un preț redus

Puloverele sunt elementul tău de garderobă preferat? Bineînțeles că vei găsi o gamă nelimitată de pulovere moderne sau clasice, de cea mai bună calitate, la un preț avantajos.


Pulovere barbati din noua colectie de toamna, click aici
 
pulover barbati_1pulover barbati_2pulover barbati_3


Pantaloni de toamna pentru femei

Pantalonii în stil feminin pot fi foarte eleganți sau sexy! Oricine găsește ceva pe gustul lui: chino, jeanși pe corp, pantaloni sportivi comozi. Important este să fie potriviți pe siluetă și în armonie cu stilul propriu.

Pantalonii moderni îți dau nu numai comoditate și libertate de mișcare. Pantaloni de diferite stiluri, confecționați din diverse materiale, pentru că sunt un element esențial din îmbrăcămintea feminină, care a luat locul fustelor în îmbrăcămintea de zi cu zi. În oferta  găsești pantaloni care se mulează ideal pe corp. Există și modele interesante care se potrivesc pentru orice stil și ocazie.

Materialele comode și moi, cu amestec de stretch, sunt baza diverselor tipuri de îmbrăcăminte. Pantalonii drepți se potrivesc oricui. Împreună cu o bluză sofisticată și cu tocuri elegante arată la fel de bine ca și împreună cu o bluză mai lungă, cu încălțăminte comodă de sport. Iarna, culorile preferate sunt cele închise și nuanțele pământului, în timp ce vara oferim un sortiment bogat de pantaloni în culori ușoare, proaspete, de vară. O croială potrivită, cu cusături suplimentare și moderne, va subția silueta, aplatizând abdomenul.   


Noua colectie de pantaloni femei, click aici

pantaloni de toamna femei_1pantaloni de toamna femei_2pantaloni de toamna femei_3


Pantaloni de toamna pentru barbati

Fasoane clasice, cusături stăruitoare și materialele cele mai bune. Pantalonii sunt baza stilului bărbătesc. Merită să ai grijă să fie comozi și de cea mai bună calitate.

Bărbatul monden are în garderoba sa multe modele de pantaloni. Poate alege perechea potrivită pentru orice ocazie. Fie că vor fi jeanși clasici, care se vor potrivi pentru zilele obișnuite, sau pentru birou, fie că vor fi pantaloni chino, sau pantalonii eleganți de la costum pentru ocazii deosebite. În magazinul nostru online vei găsi modelul de care tocmai ai nevoie.

Pantalonii au diverse lungimi și croieli. Pot fi scurți sau lungi, largi sau strâmți, gama este foarte largă. Modelul cel mai popular de pantaloni bărbătești sunt jeanșii clasici. Comozi, universali, în diferite nuanțe de denim, aparțin de canonul modei bărbătești și trebuie să se afle în orice garderobă. Poți comanda modelele preferate de fasoane diferite.Găsești atât pantaloni largi, cât și strâmți, tot ceea ce dorești. 


Noua colectie de pantaloni barbati, click aici

pantaloni de toamna barbati_1pantaloni de toamna barbati_2pantaloni de toamna barbati_3


Geci &Jachete de toamna pentru femei

Blazere și jachete pentru femei

Se pot folosi pentru orice stil, se pot asorta în multiple moduri, în stil urban cu nişte jeanşi, în stilul business cu o fustă şi pantofi cu tocuri, cu o jachetă sau bolero comod.

Jachetele sunt întotdeauna elegante, indiferent dacă le porți cu niște jeanși largi, sau cu o fustă delicată dintr-un alt material.Găsești jersee și jachete de diverse fasoane, încheiate sau nu. Jachetele sportive, mai lungi, cu clapete înguste și curea arată modern și tinerește. Completează ideal pantalonii clasici.

Gecile și pardesiile moderne se potrivesc cu diverse stiluri. În funcție de gust, poți alege modele călduroase în diferite fasoane și croieli. Fie că îți plac gecile lungi și lejere, gecile practice de tip outdoor, sau pardesiile elegante – o gamă largă de astfel de articole.

Alegând o geacă practică pentru orice tip de vreme, vei arăta elegant tot anul. Aceste modele se deosebesc prin faptul că sunt cu mare atenție finisate și pot fi combinate cu diverse alte piese de îmbrăcăminte. Pe lângă aceasta, materialele sunt rezistente la apă și vânt, astfel că pe vreme rea, te protejează de răceală. De aceea gecile de tip outdoor sunt cea mai bună alegere atunci când plănuiești o excursie cu familia, sau o zi petrecută în sânul naturii. 


Alege din colectia de jachete de toamna femei, click aici

Geci &Jachete de toamna pentru femei 1Geci &Jachete de toamna pentru femei 2Geci &Jachete de toamna pentru femei 3


Geci & Jachete de toamna pentru barbati

Sportive, moderne, protejează de frig - astfel sunt gecile de la Bonprix. Permite-ne să te încălzim!

Moda bărbătească din prezent este la fel de variată ca și moda pentru femei. Pentru a confirma acest lucru, este suficient să ne uităm numai la geci și pardesii sau paltoane. Acestea există în diferite croieli, de diverse lungimi, materiale și culori. Pe când pardesiile și gecile scurte se potrivesc mai mult cu îmbrăcămintea elegantă, gecile din jeans, gecile lungi sau cele multifuncționale sunt niște modele ideale pentru vițața de zi cu zi.

Descoperă oferat naostră largă de geci și pardesii elegante pentru bărbați, confecționate din materiale de calitate superioară, precum lâna, viscoza sau bumbacul. În zilele mai călduroase, gecile pot fi purtate direct peste cămașă sau tricou și arată minunat cu un șal bine asortat. Iarna, paltoanele protejează de frig și vânt. Aceste paltoane atrăgătoare, încheiate cu nasturi, pot fi purtate peste costumul bărbătesc. 


Alege din colectia de toamna de geci si jachete barbati, click aici
 
Geci & Jachete de toamna pentru barbati 1Geci & Jachete de toamna pentru barbati 2Geci & Jachete de toamna pentru barbati 3

Speram ca recomandarile noastre vis-a-vis de noile colectii de haine de toamna sa va ajute sa luati cele mai bune decizii privind garderoba dvs. pentru sezonul rece.Spor la cumparaturi !

1 comments:

Nici nu stiu la ce sa ma uit mai intai, dar oricum trebuie s-o fac cat mai curand caci am doua aniversari cat de curand pentru care am nevoie de cadouri.:)