answear.ro%20

Jachetele toamnei 2015

 jacheta de toamna_1

Alegerea unui outfit potrivit în anotimpurile de tranziţie s-ar putea transforma cu siguranţă într-o provocare dificilă, dacă nu ar exista jachetele de toamnă atât de chic şi versatile, care sa îţi completeze ţinutele într-un mod util şi inspirat.  Chiar dacă temperaturile încep să scadă, nu ai niciun motiv să te simţi nostalgică după zilele de vară.   Toamna aceasta, ecourile anilor ’90 sau inserţiile din blană condimentează câteva dintre cele mai chic jachete de toamnă, tocmai bune pentru a fi incluse în dressingul tău!

Aşadar, iată ce jachete de toamna nu ar trebui să îţi lipsească din garderobă în acest sezon, încât să te poţi bucura de un look chic în fiecare zi!

‘90s revival:  jacheta din denim


jacheta de toamna_2


Denimul a cunoscut o revenire spectaculoasă în acest sezon, iar  unul dintre cele mai chic moduri în care îl poţi purta il reprezintă ţinutele cu influenţe ‘90s!  Jachetele scurte din denim se vor potrivi de minune cu pantalonii tăi cu talie înaltă, dar şi cu rochiile midi de toamnă, din tricot sau materiale fluide. Accesorizează-ţi outfitul cu o pereche de cizme până la genunchi sau pantofi Oxford cu toc, iar pentru un plus de autenticitate, poartă jachetă din denim într-o ţinută cu influenţe grunge: cizmele de biker şi topurile supradimensionate formează o combinaţie câştigătoare în această toamnă.

Top trend: inserţii din blană


jacheta de toamna_3

Vei obţine cu siguranţă unul dintre cele mai trendy look-uri ale sezonului cu ajutorul unei jachete cu accente de blană, în ton cu propunerile celor mai importante case de modă pentru acest sezon. Poţi include inserţiile din blană şi în accesorii, însă o jachetă cu revere din blană rămâne o piesă statement care nu poate lipsi din garderoba niciunei fashioniste. În nuanţe vibrante sau clasicul negru, inserţiile din blană promit să te scoată din anonimat, în timp ce îţi conferă gradul de confort necesar pentru a înfrunta temperaturile scăzute.  Poţi purta cu uşurinţă o astfel de jachetă alături de perechea ta preferată de blugi skinny, dar atunci cand îţi doreşti o apariţie spectaculoasă, profită de întreg potenţialul ei purtând-o alături de o fustă creion şi o pereche de botine cu toc stiletto.

Eleganţă clasică: peplum


jacheta de toamna_4

Atunci când te afli în faţă unei garderobe pline, dar tot nu ştii ce să porţi, soluţia este una simplă: mizează pe o jachetă de toamna versatilă, care combină liniile structurate ale unui blazer cu  detalii originale, perfecte pentru a-ţi transforma ţinuta office într-una demnă pentru o ieşire în club.  Jacheta cu peplum rămâne un must-have şi în acest an, reuşind să adauge un plus de feminitate şi eleganţă retro oricărui outfit. Alături de pantaloni conici sau o fustă creion şi cea mai înaltă pereche  de stilettos din colecţia ta, jachetele cu peplum nu te ajută doar să creezi mult-râvnita formă clepsidră, dar şi un outfit classy pentru o zi petrecută la birou sau o seară în club.

Jachetele cropped


 jacheta de toamna_5

Jachetele mini, până la nivelul taliei, se vor transforma cu siguranţă în piesă ta vestimentară favorită în acest sezon, graţie uşurinţei cu care le poţi integra într-o mulţime de ţinute. Fie că preferi un stil sport sau eşti adepta unui stil în linii casual-chic,  jachetele cropped te ajută să creezi iluzia unei talii mai subţiri şi mai bine conturate, fie că alegi să le poţi alături de o pereche de jeanşi boyfriend sau pantaloni pană.

Înnoirea garderobei pentru toamna nu trebuie să îţi golească bugetul, ci implică doar câteva investiţii versatile, care vor adauga instantaneu un suflu fresh ţinutelor tale. De la spiritul retro al jachetelor cu peplum până la nostalgia pentru anii ’90, începutul toamnei este prilejul perfect pentru a te răsfaţa cu o nouă sesiune de shopping!

Vezi oferta de jachete trendy pentru femei,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/jachetele-toamnei-2015-afla-ce-se-poarta-in-acest-sezon/