answear.ro%20

Modele de pulovere la modă în 2015

 pulovere la modă în 2015_1

Indiferent cât de mult ai iubi piesele de vară, este imposibil să nu adori și ținutele vestimentare  cu pulovere pufoase și călduroase. Treptat, dar sigur, perioada în care trebuie să le scoți din dulapul de haine se apropie, așa că a venit momentul să faci o listă cu modelele pe care nu ar trebui să le ratezi în acest sezon. Iată ce tipuri de pulovere se poartă în 2015 și în ce ținute le poți include!

Puloverele minimaliste nu se vor demoda niciodată


Puloverele simple nu se vor demoda niciodată, astfel că sunt o investiție vestimentară sigură. Fie că optezi pentru modele cu decolteu de tip bărcuță ori pentru unele pe gât, vei arăta stylish. Le poți purta aproape în orice fel de combinații vestimentare, fiind piese extrem de versatile. Iar dacă ai impresia că ținuta ta este prea simplă, accesorizeaz-o cu bijuterii statement și îți vei schimba instant opinia.


pulovere la modă în 2015_2
 

Puloverele lungi se poartă și în 2015


Dacă ai deja pulovere lungi în dressing, nu renunța la ele pentru că se poartă în continuare. Modelele care pun în evidență siluetă se vor afla mereu la loc de cinste în garderoba unei femei. Nonculorile și tonurile neutre sunt variantele spre care trebuie să te orientezi dacă vrei să investești în piese pe care le poți asorta la orice. Însă, pentru a fi în tendințe, nu uita nici de elegantul marsala ori burgundy, două nuanțe perfecte pentru sezonul rece.


pulovere la modă în 2015_3
 

Pulovere cu aer gotic, condimente în 2015


Ești o fire nonconformistă? Atunci cu siguranță puloverele gotice la modă în 2015 se vor încadra perfect în dressingul tău. Poartă-le cu piese vestimentare din piele ori de influență army pentru un aer cu adevărat de bad girl. Astfel te vei asigura că vei ieși din anonimat fără nicio o urmă de îndoială.


pulovere la modă în 2015_4

 Puloverele pufoase, must-have în 2015


Vrei să fii în tendințe în 2015? Atunci cu siguranță nu trebuie să lipsească din combinațiile dedicate sezonului rece puloverele pufoase. Cuvintele de bază în acest caz sunt confort la superlativ. Le poți include într-o mulțime de outfituri, așa că nu mai sta pe gânduri și trece-le pe lista de cumpărături must-have.


pulovere la modă în 2015_5

Investește în modele de pulovere la modă în 2015! Astfel te vei asigura că ținutele tale vor fi în tendințe și că vor primi o mulțime de aprecieri de la cei din jur.


Vezi noua colectie de pulovere online,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/4-modele-de-pulovere-la-moda-in-2015-tu-le-ai-in-garderoba/