answear.ro%20

Noua colectie ECCO pentru adolescenti

Noua colectie ECCO pentru adolescenti_1

Vara e pe sfârşite, toamna se apropie cu paşi repezi şi entuziasmul începerii unui nou an şcolar pluteşte în aer! Pregăteşte-te să fii cea mai stilată apariţie cu cele mai în vogă ghete: ECCO Caden, ECCO Elli şi ECCO Jayden. Sunt create pentru a se încadra în tendinţele momentului şi a fi pe placul oricărui adolescent preocupat de modă.

Dacă îţi doreşti un look casual-sport potrivit atât pentru şcoală, cât şi pentru distracţii urbane cu gaşca de prieteni, ECCO Jayden, Caden şi Elli sunt perfecţi pentru tine! Confortabili şi moderni, fiecare model vine cu propriile calităţi unice. Descoperă-i şi alege ce ţi se potriveşte!

Noua colectie ECCO pentru adolescenti_2

ECCO Caden

Prevăzuţi cu talpă flexibilă şi un design care se mulează perfect pe forma piciorului, sneakerşii ECCO Caden au grijă de picioarele tale de dimineaţa până seara, oriunde te-ai duce – la şcoală, în parc, la plimbare prin oraş etc. Confortul maxim pe care îl oferă se datorează calităţilor funcţionale deosebite: pielea este full-grain, mai suplă şi mai rezistentă, talpa este flexibilă şi uşoară, şireturile sunt elastice pentru a permite încălţarea rapidă, iar căptuşeala textilă permite aerisirea pantofului, astfel încât piciorul să nu transpire.

Pe lângă combinaţiile cromatice discrete, cusăturile contrastante şi talpa albă modernă, un detaliu cu adevărat special sunt şireturile elastice care creează impresia de tenis clasic. De fapt, nu trebuie să pierzi timpul legându-ţi şireturile, deoarece ECCO Caden sunt creaţi pe sistem „slip-on” – piciorul alunecă în ei, încălţarea şi descălţarea fiind simplă şi fără efort. Un design inovativ şi un look unic pentru cei mai la modă sneakerşi!

Noua colectie ECCO pentru adolescenti_3

ECCO Elli

Aşa-numitele „sneaker-boots”, o combinaţie de efect între sneakers şi ghete, au revenit în atenţia designerilor de modă, iar ECCO Elli se încadrează perfect în acest trend. De la talpa albă şi catarama stilată la detaliile metalice subtile şi cusăturile vizibile, totul e sofisticat la aceste ghete, iar confortul pe care îl oferă este maxim.

Sunt confecţionate din piele naturală, au o talpă solidă din PU care oferă aderenţă pe orice tip de suprafaţă, iar sistemul de închidere combină fermoarul interior cu şireturile pentru a garanta cea mai bună fixare pe picior. Cu ECCO Elli în picioare nu doar că vei fi în pas cu moda, dar te vei simţi minunat toata ziua, afişând un look urban-chic demn de admirat!

Noua colectie ECCO pentru adolescenti_4

ECCO Jayden

Ghetele ECCO Jayden au fost create pentru ca tu să arăţi impecabil pe orice tip de vreme! Inspirate din designul clasicelor „desert boots”, ghete uşoare confecţionate din piele întoarsă, ECCO Jayden reinterpretează şarmul ghetelor tradiţionale folosind detalii stilistice moderne şi tehnologia secolului 21 pentru confort maxim. Astfel, pielea tratată cu tehnologia ECCO HYDROMAX® este super-impermeabilă şi menţine piciorul uscat în orice condiţii, iar şireturile colorate, detaliile metalice subtile şi cusăturile vizibile fac ca aceste ghete să arate modern şi stilat, perfecte pentru a înlesni trecerea de la vară la toamnă, de la vacanţă la şcoală.

 Nu uita: până pe 15 septembrie, cumpărând o pereche de încălţăminte ECCO pentru copii, ai 30% reducere la achiziţia unui ghiozdan ECCO! Descoperă întreaga colecţie de ghiozdane ECCO şi încălţăminte ECCO pentru copii!

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/cool-for-school/