fashiondays.ro

Rochia din catifea un must-have in 2015 !

rochie din catifea_1 

La începutul sezonului rece, puţine lucruri sunt la fel de reconfortante precum o cană de ciocolată caldă  si hainele din materiale somptuoase, perfecte pentru a te feri de temperaturile scazute, în timp ce îţi conferă siguranţa că vei bifa tendinţele sezonului. In această toamnă, catifeaua este unul dintre cele mai bine reprezentante trenduri pe catwalk,  așa că nu ne putem gandi la un moment mai potrivit pentru a investi într-o rochie din catifea, în nuanţe preţioase de safir, smarald, chihlimbar sau rubiniu.

Inspiră-te din propunerile marilor case de moda și ia pulsul modei strazii pentru a învăţa cum să integrezi catifeaua în ţinutele tale de zi cu zi!

Rochia din catifea pe catwalk

Materialele cu texturi voluminoase, precum catifeaua, plușul și brocartul i-au inspirat pe designeri în acest sezon să aducă o atmosferă aristocrată pe catwalk. Designeri precum Emilio Pucci, Christopher Kane, Oscar de la Renta, Alberta Feretti sau Tom Ford au transformat catifeaua în materialul-vedetă al toamnei 2015, așa că ea nu ar trebui să lipsească nici de pe lista ta de shopping pentru noul sezon. Vei fi surprinsă cât de usor este să  porţi piesele vestimentare din catifea, în ciuda aspectului lor rafinat si preţios. Pur si simplu, permite-i rochiei din catifea să se transforme în principala atracţie a ţinutei tale și nu îţi încarcă look-ul în mod inutil, ci mizează pe accesorii delicate, care nu vor rivaliza cu strîlucirea delicată a catifelei.

rochie din catifea_2

Rochia din catifea în street-style

Rochia din catifea poate fi alegerea ideală pentru o ţinută de seară, însă nimic nu te impiedică să o integrezi și în outfit-urile purtate în timpul zilei. Accesorizată minimalist, rochia din catifea te va ajuta cu siguranţa să atragi toate privirile, conferindu-ţi un aer sofisticat chiar și atunci când planurile tale nu includ altceva decât un drum la bancă sau o zi petrecută la birou. Rochia mini din catifea rămâne însă rezervată ocaziilor în care îţi propui să faci un fashion statement memorabil, fie că o porţi alături de o pereche de pantofi Oxford cu toc sau o pereche de mocasini simpli. Oricum ai decide să o porţi, rochia din catifea va fi una dintre cele mai inspirate investiţii pe care le poti face în această toamnă: nu te vei simti nicicând mai confortabil și trendy simultan!

rochie din catifea_3

Alternativa la rochiile din catifea: costumul din două piese

Rochiile din catifea sunt cu certitudine un must-have în acest sezon, însă ele nu reprezintă singura modalitate prin care poţi adopta trendul în ţinutele tale pret-a-porter. Dacă nu te simţi reprezentată de rochii feminine, merită să faci loc în dressingul tău unui costum din două piese, de inspiraţie androgină, sau unui blazer cu textura catifelată. Alături de pantofi Oxford fără toc sau botine cu toc gros, vei obține un look perfect pentru plimbările lungi, de toamnă, dar și pentru zilele în care plănuiești o ieșire în club după orele petrecute la birou.

velvet-trend-2016-fall-9


Infruntă temperaturile scăzute din perioada rece a anului adoptând una dintre cele mai hot tendinţe ale acestui sezon: catifeaua! Inspiră-te din propunerile marilor case de modă și  acordă atenţie lecţiilor de stil predate de zeiţele din street fashion, pentru a-ţi construi ţinute chic și rafinate în fiecare zi. Tu ai de gând să porţi piese din catifea în acest sezon?

Vezi colectia de rochii online,click aici

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/must-have-in-2015-rochiile-din-catifea-afla-cum-le-porti/