answear.ro%20

Ținute office în toamna 2015

tinuta-office-1

Vrei să îți înnoiești garderoba pentru muncă, însă nu știi spre ce piese vestimentare ar trebui să îți îndrepți atenția în toamna 2015? Noi venim în sprijinul tău și îți oferim un ghid ce are în prim plan ținuta office în următorul sezon de tranziție. Așadar, iată ce haine nu ar trebui să îți lipsească din outfiturile pentru birou!

Sacourile, o piesă de bază în ținuta office

O emblemă pentru stilul office, sacoul nu trebuie să îți lipsească din dressing nici în toamna 2015. Investește neapărat într-un model în nonculori ori tonuri neutre, având în vedere caracterul versatil de care dă dovadă. Însă, pentru a fi în tendințe, orientează-te și spre piese în nuanțe pastelate. Surprinzător, în această toamnă se poartă nuanțele fondante. Specialiștii în domeniu au ajuns la concluzia că vestimentația de toamnă era prea monotonă, așa că au reinventat trendurile cromatice.


tinuta-office-2
 

Rochiile office aduc un suflu de feminitate

Ca să obții o ținută office feminină, mizează pe rochii. Alege modele deasupra genunchiului ori midi, fără prea multe artificii de croi, dar decorate cu elemente interesante. Cele care oferă impresia că porți o cămașă pe dedesubt sunt cu siguranță o investiție stylish pe care ar trebui să o iei în considerare.


tinuta-office-3
 

Pantalonii office: drepți versus evazați

În această toamnă, nu doar atunci când vine vorba despre ținuta office, se poartă atât pantalonii drepți, cât și cei evazați. Cei din urmă sunt perfecți pentru reprezentantele sexului frumos care au șoldurile și posteriorul generoase. Un alt truc vestimentar esențial pentru obținerea unui mijloc de viespe îl reprezintă talia înaltă, așa că nu ar trebui să mai ocolești astfel de modele de acum încolo.


tinuta-office-4
 

Cămășile cu influențe masculine

Cămășile cu influențe masculine se poartă în continuare, așa că poți să investești liniștită în astfel de piese. Ele completează cu succes ținuta office, fiind extrem de versatile și stylish. Poți să optezi atât pentru modele simple, cât și pentru unele cu imprimeuri. Combină-le cu piese din piele pentru un look  ușor nonconformist ori cu pantaloni cu influențe masculine pentru a adopta în totalitate acest trend vestimentar.


tinuta-office-5
 

Seturile, o investiție bună pentru ținuta office

Una dintre cele mai bune investiții de natură vestimentară pe care le poți face în toamna 2015 sunt seturile. Ele îți asigură o ținută office fără cusur, având în vedere că nu mai trebuie să te stresezi dacă ai realizat asocierile potrivite sau nu. În funcție de stilul și de personalitatea ta, mizează pe combinații clasice (alb-negru, roșu-negru) sau pe asocieri cu nuanțe pastelate. După cum am menționat mai sus, culorile fondante sunt trendul-supriză al acestui sezon de tranziție.


tinuta-office-6
 

Acum că te-ai pus în temă în legătură cu hainele potrivite pentru ținuta office din toamna 2015, verifică garderoba și vezi ce îți lipsește, după care realizează lista de achiziții must-have. Spor la cumpărături!

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/tinuta-office-in-toamna-2015-5-haine-must-have/