answear.ro%20

Trenduri de toamnă- Pantofii Oxford

Pantofi-Oxford-1

Deşi nu se face încă simţită, toamna se apropie de noi cu paşi timizi, aducând cu ea schimbări pe care le vom resimţi (şi) în garderobă… Cu siguranţă ne va fi greu să renunţăm la sandale şi la rochiile diafane, atât de comode în zilele călduroase de vară, însă noi avem trucul perfect pentru a mai prelungi puţin outfiturile preferate din ultimele luni însorite. Cum reuşim să aducem soarele în ţinutele de toamna? Pantofii oxford sunt secretul! De ce merită să îi adaugi în garderoba ta în acest sezon? Pentru că sunt foarte versatili în ceea ce priveşte stilurile vestimentare şi nu în ultimul rând, deoarece sunt foarte comozi!

De la fuste, blugi şi până la un stil office, pantofii oxford sunt alegerea perfectă dacă îţi doreşti o ţinută sofisticată, comodă, cu un touch masculin, care însă nu va da greş în a-ţi pune în valoare feminitatea.

8bdef15dd740f4bb35b0bff80b107412Pantofi-Oxford-2

Sursă foto: Pinterest

În noua colecţie Ama Fashion vei găsi diferite modele de pantofi oxford din piele naturală, de care îţi promitem că te vei îndrăgosti! Noi îţi împărtăşim câteva modele preferate, iar dacă doresti sa îţi completezi ţinuta cu articole vestimentare de toamnă, aici vei gasi câteva idei.

pantofi-oxford-alb-cu-auriu-din-piele-naturala-462-810-2-l pantofi-oxford-din-piele-naturala-negru-cu-cappucino-622-810-2-l pantofi-oxford-negri-din-piele-naturala-797-812-2-lpantofi-oxford-bleumarin-din-piele-naturala-526-809-2-l

Sursa articol:
http://www.amafashion.ro/pantofi-oxford