dyfashion.ro

Bluze cu imprimeuri care se poarta

Bluza StarShinerS Perfumed Nude

Vesele și colorate, bluzele cu imprimeuri oferă viață oricărui outfit, reușind să scoată din anonimat chiar și pe cele mai simple. Ca să fii în tendințe în acest sezon, află spre ce modele ar trebui să îți îndrepți atenția și cum le poți purta astfel încât să eviți greșelile de natură vestimentară.

Bluze cu imprimeuri: buline versus dungi

Atât bluzele cu buline, cât și cele cu dungi au atras atenția în egală măsură fashionistelor în ultimele sezoane. Primul tip de imprimeu oferă o notă copilăroasă și feminină ținutelor vestimentare, în timp ce al doilea te duce cu gândul la combinațiile office fără cusur ori la cele de inspirație navy, atât de iubite în sezonul estival. Indiferent pentru ce modele optezi, buline, dungi ori combinate într-o singură piesă, important este ca în partea de jos a corpului să porți piese vestimentare simple pentru a nu încărca ținuta.


Bluza Fofy Adorable Lady DarkBlue
 

Bluze cu animal print

Cel mai seducător imprimeu din toate timpurile, animal print-ul se menține în conținuare în tendințe. Se poartă atât modelele de bluze cu imprimeuri inspirate de feline, cât și cele copiate din pielea reptilelor, amândouă într-o abordare feminină și sexy. Introdu-le în combinații minimaliste, ocazie cu care le poți transforma în vedetele ținutei. Nu mai există nicio îndoială că vei ieși în evidență și că vei fi considerată o femeie cu stil.


Bluza Ocassion Emphasised Choice Brown
 

Bluze cu imprimeuri florale

Bluzele cu imprimeuri florale sunt de departe cele mai frumoase item-uri din garderoba unei femei. Au făcut senzații fashion în sezonul cald, însă le poți purta cu succes și în această toamnă, pentru o notă fresh și romantică. Combină-le cu fuste midi și trench-uri și vei obține o ținută ladylike demnă de invidiat. Însă la fel de bine le poți purta și cu blugi de tip boyfriend și jachete din piele.


Bluza StarShinerS Perfumed Blue
 

Tu ai bluze cu imprimeuri în garderoba ta? Dacă da, cum îți place să le porți?

Vezi colectia de bluze dama,click aici


Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/12-modele-de-bluze-cu-imprimeuri-afla-ce-se-poarta/

2 comments:

De curand mi-am cumparat si eu trei camasi inflorate si sunt tare incantata de ele. Din pacate, cu dungi nu am gasit.

Bluzele arata bine,sunt foarte moderne si chic