dyfashion.ro

Botinele cu talpă ortopedică sunt în tendințe

botine-de-toamna-pentru-femei
În acest sezon se poartă botinele cu talpă ortopedică, un motiv întemeiat pentru a investi măcar într-o astfel de pereche. Acest tip de încălțăminte poate fi introdus cu succes într-o mulțime de combinații vestimentare, așa că nu te vei lovi de nedumeririle legate de asortarea lui. Ești curioasă să afli care sunt cele mai hot ținute ale acestui sezon? Iată ce asocieri ar trebui să încerci fără să mai stai pe gânduri!

Botine cu talpă ortopedică în ținute cu influențe army


Stilul army refuză să părăsească topul tendințelor și în acest sezon, ceea ce nu poate decât să ne bucure. Combinațiile vestimentare în care sunt incluse piese dedicate lui nu ar mai fi la fel fără o pereche de botine cu talpă ortopedică. Alege modele cu influențe masculine ori cu șireturi, piese care să amintească de popularii bocanci din armată, pentru un look fără cusur. Tușa feminină o poți asigura ușor cu ajutorul unor bijuterii statement.

Botine cu talpă ortopedică în outfituri feminine

Outfiturile feminine de toamnă se completează de minune cu o pereche de botine cu talpă ortopedică. Nu ai nevoie întotdeauna de încălțăminte cu toc pentru a arăta chic și stylish, ci doar de piesele potrivite și, bineînțeles, de atitudine. Ca să obții un look boem, investește neapărat într-o pălărie în acest sezon. Cu siguranță nu vei regreta alegerea făcută.

Botine cu talpă ortopedică în ținute rock-chic


Stilul rock-chic a devenit tot mai prezent în combinațiile pe care aleg fashionistele să le realizeze. Iar botinele cu platformă nu fac altceva decât să ofere un look deosebit outfiturilor tale, adică să alunge acel aer dramatic pe care îl pot oferi uneori astfel de ținute. Optează pentru un model din piele întoarsă ori din catifea, un material must-have în acest sezon.

Botine cu talpă ortopedică în combinații urban chic

Îți dorești să fii extravagantă, dar în același timp să te simți comod? Atunci combinațiile urban chic sunt perfecte pentru tine. Mizează pe o haină de blană și vei atrage instant atenția asupra ta. Și piesele vestimentare din piele sunt o alegere bună dacă sunt asociate cu un item elegant. Înclini mai de grabă spre stilul minimalist? Atunci mizează pe pulovere pufoase și accesorii boeme combinate cu unele cu aer modern. Într-o zi cu soare, pentru un aer chic, ochelarii nu ar trebui să îți lipsească.

Tu ai deja o pereche de botine cu talpă ortopedică? Dacă da, care este combinația ta vestimentară preferată?


Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/botinele-cu-talpa-ortopedica-sunt-in-tendinte-afla-cum-sa-le-porti-in-acest-sezon/