dyfashion.ro

Pantofii care aduc aerul curat la picioarele tale!

pantofi-ecco Pentru toamna aceasta, ECCO a creat ECCO Cool, cei mai performanţi pantofi pentru sezonul rece!

ECCO Cool Pantofii care aduc aerul curat la picioarele tale

Extrem de confortabili şi cu un design sport inspirat din minimalismul tipic scandinav, ECCO Cool sunt dotaţi cu cele mai noi tehnologii pentru ca piciorul să rămână uscat indiferent de vreme şi să se bucure de confort maxim la fiecare pas, pe orice fel de teren.

Disponibili atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, noii pantofi ECCO sunt cu adevărat „cool”, deoarece tehnologia de ventilaţie amplasată de jur împrejurul tălpii focalizează aerul proaspăt în jurul piciorului, evaporând perspiratia şi reducând temperatura prin intermediul canalelor de aer situate pe partea laterală a tălpii. Acest sistem de ventilaţie de 360 de grade garantează confort şi un climat optim pentru picior de-a lungul întregii zile, atât pe vreme friguroasă, cât şi însorită.

Dacă e soare, canalele de ventilaţie amplasate pe talpă vor avea grijă ca piciorul să nu transpire. Dacă plouă, membrana GORE-TEX® Surround™ nu va permite ca apa să pătrundă în interiorul pantofului, iar dacă ninge, picioarele tale se vor bucura de protecţie maximă împotriva frigului, ninsorii şi umezelii.

Talpa direct injectată din poliuretan este uşoară, flexibilă şi aderentă pe orice tip de suprafaţă, iar branţul special asigură recircularea aerului în interior pentru a păstra picioarele uscate.

Pe lângă faptul că sunt inovativi în materie de încălţăminte care „respiră”, pantofii ECCO Cool arată modern şi exclusivist, graţie designului sofisticat şi detaliilor subtile, dar stilate: piele perforată, talpă albă prevăzută cu sistem de ventilaţie şi contraste cromatice discrete. Tocmai de aceea, ECCO Cool nu sunt doar nişte simpli pantofi sport, ci un accesoriu deosebit, care aduce un plus de rafinament oricărei ţinute urban-casual.

Noii pantofi ECCO Cool pentru bărbaţi şi femei sunt disponibili în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi online

Sursa articol:
http://www.ecco-shoes.ro/blog/ecco-cool-pantofii-care-aduc-aerul-curat-la-picioarele-tale/