dyfashion.ro

Cămașa cu buline, senzatie fashion

camasa cu buline 1

Bulinele sunt unele dintre cele mai chic imprimeuri, adaugând un aer fresh și vesel oricărei ținute vestimentare. După ce rochia cu buline a stârnit senzații fashion în această vară, a venit timpul să fie în centrul atenției și cămașa cu buline, de departe unul dintre cele mai simpatice trenduri ale acestui sezon. Dacă te-a cucerit și pe tine acest item vestimentar, iată mai jos câteva modalități în care îl poți purta fără să te gândești că vei mai observa vreo reprezentantă a sexului frumos îmbrăcată la fel.

Cămașa cu buline în stilul office

Dacă ești hotărâtă să oferi o notă mai interesantă outfiturilor pe care le abordezi la muncă, atunci trebuie să incluzi în ele o cămașă cu buline. Acest item va schimba instant acel aer monoton și banal pe care îl are uneori o ținută office. O poți purta cu blugi, pantaloni din stofă cu talie înaltă ori cu fuste midi. Completează ținutele cu un blazer cu croială deosebită și cu accesorii statement, mizând în special pe genți și încălțăminte. Dacă îți permite dress code-ul, alege unele în nuanțe seducătoare.


camasa cu buline stil office 6
 

Cămașa cu buline în ținute casual-chic

Cămașa cu buline se potrivește de minune cu combinațiile casual-chic, așa  că merită să pariezi pe ea de fiecare dată când ești în pană de idei și nu știi cu ce să te îmbraci. Nu ai nevoie de prea multe elemente vestimentare pentru a ieși din anonimat. Este suficient să compui o ținută cu o pereche de blugi, oricare ar fi modelul tău preferat, o pereche de pantofi cu toc și câteva accesorii divine. Simplu, dar de efect, nu-i așa? Alte combinații deosebite le poți obține și dacă porți o cămașa cu buline cu o salopetă ori cu o pereche de leggings. În zilele însorite, completează ținuta și cu ochelari de soare, accesoriul care nu ar trebui să îi lipsească unei dive.


camasa cu buline casual chic 4
 
Cămașa cu buline în stilul feminin


Cămașa cu buline se dovedește o prezență vestimentară interesantă și în outfiturile feminine. Pentru un look cu adevărat chic, mizează pe modele cu fundă la gât. O poți purta cu fuste cu volane, așa-zisul peplum “coborât” din talie la tivul item-ului, fuste în cloș ori cu croială de tip creion. Alătură outfitului o geantă de tip plic, de preferat un model supradimensionat și pantofi ori botine statement. Nu mai există nicio îndoială că vei atrage atenția celor din jur și că vei primi o mulțime de complimente pentru alegerile realizate.


camasa cu buline stil feminin 4
 

Investește într-o cămașă cu buline și toate outfiturile în care o introduci vor prinde viață instant. Combin-o cu piesele tale favorite și vei adora să faci asocieri vestimentare mai mult ca oricând.

Vezi colectia de camasi dama ,click aici


Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/camasa-cu-buline-fermecatoare-in-orice-outfit/