dyfashion.ro

Cămăși casual pe care orice femeie trebuie să le aibă

camasi casual
Chic și versatile, mereu la îndemână atunci când nu știi cum să te îmbraci comod, dar deosebit, cămășile casual sunt piesele de care nu ar trebui să te desparți niciodată. Află ce modele de camasi casual dama sunt la modă și ce secrete de stil trebuie să adopți atunci când le porți!

Cămăși casual cu influențe masculine

Influențele masculine nu mai reprezintă de câteva sezoane o noutate în garderoba feminină, însă rămân la fel de fermecătoare ca la început. Cămașa de tip boyfriend este unul dintre elementele de bază ale acestui stil original, așa că nu ar trebui să îți lipsească din garderobă. O poți purta într-o mulțime de outfituri, începând de la cele office până la cele rock-chic. Rezultatul va fi același: classy și original. Piesele spre care ar trebui să îți îndrepți atenția: cămășile casual albe și cele cu dungi.

Cămăși casual asimetrice

Asimetria, detaliul preferat al fashionistelor în ultimele sezoane, rămâne în continuare un trend must-have. Investește într-o astfel de cămașă și nu vei regreta. Poți să mizezi pe modele minimaliste ori să te lași cucerită de unele cu imprimeuri, cu atât mai mult dacă celebrează culorile toamnei. Introdu cămășile asimetrice în outfiturile tale preferate și vei obține instant o notă deosebită.

Cămăși casual cu buline

Bulinele sunt unele dintre cele mai simpatice imprimeuri, iar dacă ai fost cucerită de ele, merită să investești în cămăși casual decorate cu ele. Aceste modele ne amintesc de stilul retro, iar nota jucăușă pe care o oferă bulinele si fundele oricărui outfit atrage de la prima privire. Pentru un look deosebit, combină-le cu fuste midi, pantaloni evazați și trenciuri cu croială dreaptă.

Include aceste modele de cămăși casual pe lista de achiziții must-have și nu te vei mai confrunta cu veșnica dilemă “eu cu ce mă îmbrac azi”.

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/3-modele-de-camasi-casual-pe-care-orice-femeie-trebuie-sa-le-aiba/