fashiondays.ro

Cardigane de dama - ce modele sunt la moda?

Cardigane de dama 1
Sezonul rece implica, automat, si o schimbare de garderoba. Trebuie sa renuntam treptat la hainutele vaporoase de vara, din materiale usoare, la transparente, la rochite scurte, si sa le inlocuim cu tinute detoamna. Daca in ceea ce priveste rochiile, trecerea este relativ usoara - intrucat avem deja sute de modele la dispozitie, in loc de rochii scurte din materiale vaporoase vom purta rochii de lungime midi, din tricot, catifea sau alte materiale care dau senzatia de greutate, sic are permit sa fie purtate cu dresuri opace, cu bluze, cardigane, camasi, botine, gehte sau cizme - alegerea articoleleor de imbracaminte exterioara este putin mai complicata. In primul rand, trebuie sa iti definesti stilul personal vestimentar, intrucat imbracamintea exterioara potrivita pentru un stil elegant nu este intotdeauna potrivita si pentru un stil casual. Apoi, trebuie sa stii ce se poarta, pentru a nu risca sa alegi modele care nu sunt in tendinte; este important sa fii in trend cu articolele vestimentare la moda, pentru ca piesele vestimentare exterioare de toamna sunt mult mai vizibile si ies mai mult in evidenta decat tinuta pe care o porti pe sub acestea. Si, nu in ultimul rand, poate cel mai important criteriu de selectie a tinutelor exterioare de toamna este sa stii ce anume ti se potriveste.

Cardiganele de dama sunt extrem de versatile, si foarte populare, datorita acestui fapt. Este esential sa ai cel putin un model de cardigan de toamna in garderoba in sezonul rece, cu ajutorul caruia sa iti creezi tinute diverse, in functie de stil, preferinte si necesitati. Chiar daca nu ai la dispozitie un buget exorbitant, in asa fel incat sa iti achizitionezi modele noi de cardigane de toamna in fiecare luna, pentru tinute diferite, asigura-te ca optezi pentru un model foarte versatil, care sa se potriveasca atat la o tinuta eleganta, cat si la una casual chic. Probabil te intrebi cum anume iti dai seama care sunt acele modele de cardigane care pot fi purtate in stiluri diferite de tinute, fara sa dai gres. Principiul este simplu: uita-te dupa acele cardigane de dama care contin cel putin un element elegant care atrage atentia - fie ca este vorba despre un detaliu stralucitor, despre un accesoriu elegant, despre o culoare in voga si eleganta. 

Cardigane de dama 2

Cardiganele de dama sunt acele obiecte vestimentare pe care le regasim in garderoba fiecarei femei. Le gasim disponibile in toate formele, stilurile si marimile, insa nu toate cardiganele sunt croite la fel. Unele cardigane se potrivesc mai bine pentru anumite tipuri de silueta, in vreme ce altele sunt ideale pentru anumite tinute. Nu de putine ori, poate parea derutanta multitudinea de stiluri si regulile nescrise despre cum anume ar trebui acestea purtate si accesorizate, insa este esential sa porti cardigane de dama care se potriveasca conformatiei siluetei tale. De aceea, astai vom vorbi despre cum anume sa ne alegem cardiganele ideale, si iti vom prezenta si cateva sugestii de modele de cardigane de dama care se poarta toamna aceasta. 

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/cardigane-de-dama-ce-modele-se-poarta/