fashiondays.ro

Colectie deosebita de rochii 2015

Colectia Rochii 2015

Rochie Daniella Cristea Convenience Green (Daniella Cristea)

Rochie asimetrica Daniella Cristea, din lana, cu maneci scurte. Lungime: 112 cm de la axila pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!









Colectia Rochii 2015

Rochie StarShinerS Magical Cream (StarShinerS)

Rochii
Rochie StarShinerS mulata, pana la genunchi, cu imprimeu colorat si maneci 3/4. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 84 cm de la axila pana jos.




VEZI OFERTA COMPLETA,CLICK AICI



Colectia Rochii 2015

Rochie StarShinerS Stylish DarkBlue (StarShinerS)

Rochii
Rochie StarShinerS midi, din bumbac, mulata, cu maneci 3/4, cu imprimeu si accesorizata cu un cordon cu perle in talie. Lungime: 84 cm de la axila pana jos. Alege din colectia Rochii 2015!







Colectia Rochii 2015

Rochie StarShinerS Gallantly White (StarShinerS)

Rochii
Rochie StarShinerS din bumbac satinat si dantela, pana la genunchi, cu maneci trei-sferturi, accesorizata cu un cordon cu aplicatii din pietre strass. Alege din Colectia Rochii 2015! Lungime: 80 cm de la axila pana jos.







Colectia Rochii 2015

Rochie LaDonna Perfect Square Cream (LaDonna)

Rochii
Rochie LaDonna pana la genunchi, cu maneci 3/4, cu model grafic, se inchide cu fermoar la spate. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 78 cm de la axila pana jos.







Colectia Rochii 2015

Rochie StarShinerS Safety Black (StarShinerS)

Rochii
Rochie Starshiners, midi, cu maneci lungi, se inchide cu fermoar la spate, se muleaza pe corp, are accesoriu in talie, material elastic perfect pentru sezonul toamna/iarna. Lungime: 86 cm de la axila pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!






Colectia Rochii 2015

Rochie StarShinerS Glance Red (StarShinerS)

Rochii
Rochie StarShinerS scurta, din imitatie de piele, cu un croi larg, maneci lungi, se inchide cu fermoar metalic la spate, accesorizata cu guler cu tinte. Lungime: 69 cm de la subrat pana jos. Alege din colectia Rochii 2015!



VEZI OFERTA COMPLETA,CLICK AICI



Colectia Rochii 2015

Rochie StarShinerS Embraced Red (StarShinerS)

Rochii
Rochie StarShinerS pana la genunchi, mulata, cu imprimeu, accesorizata cu un cordon in talie, cu maneci 3/4. Alege din colectia Rochii 2015! Lungime: 83 cm de la axila pana jos.







Colectia Rochii 2015

Rochie Artista Good Looking Black (Artista)

Rochii
Rochie Artista, pana la genunchi, se muleaza pe corp, cu bustul buretat, cu aplicatii de broderie in partea inferioara. Lungime: 77 cm de la axila pana jos. Alege din colectia Rochii 2015!







Colectia Rochii 2015

Rochie LaDonna Lady Look Green (LaDonna)

Rochii
Rochie LaDonna pana la genunchi, evazata, cu imprimeu si maneci trei-sferturi. Lungime: 78 cm de la axila pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!







Colectia Rochii 2015

Rochie Artista Better Adviced Red (Artista)

Rochii
Rochie Artista, pana la genunchi, se muleaza dupa corp, cu maneci scurte, accesorizate cu dantela, se inchde cu fermoar la spate, cu accesoriu cu pietre strass si paiete. Lungime: 83 cm de la axila pana jos. Alege din colectia Rochii 2015!






Colectia Rochii 2015

Rochie Ana Radu Sensual Whisper Brown (Ana Radu)

Rochii
Rochie Ana Radu, cu maneci lungi, accesorizat cu un cordon, material suprapus cu deschidere pe picior, decolteu adanc. Lungimea rochiei este de 73 cm de la axila pana jos. Alege din colectia Rochii 2015!




VEZI OFERTA COMPLETA,CLICK AICI


Colectia Rochii 2015

Rochie LaDonna Kind Flowers Burgundy (LaDonna)

Rochii
Rochie mulata LaDonna pana la genunchi, cu imprimeu floral si maneci lungi. Lungime: 80 cm de la axila pana jos. Alege din Colectia Rochii 2015!








Colectia Rochii 2015

Rochie PrettyGirl Excusable DarkGrey (PrettyGirl)

Rochii
Rochie PrettyGirl, tip trench, cu guler, maneci trei-sferturi, se inchide cu nasturi, accesorizata cu cordon. Lungimea rochiei este de 73 cm. Alege din colectia Rochii 2015!







Colectia Rochii 2015

Rochie LaDonna Ancient Modesty Black (LaDonna)

Rochii
Rochie LaDonna, pana la genunchi, cu maneci 3/4,cu aplicatii de broderie si cu imprimeuri florale in partea inferioara. Lungime: 74 cm de la axila pana jos. Alege din colectia Rochii 2015!








Colectia 2015 de rochii online
Descopera colectia 2015 de rochii online de la StarShinerS! Rochite de ocazie, de seara, rochii simple, de club, elegante si multe alte stiluri de rochii, in combinații care te ajuta sa-ti compui cele mai frumoase si feminine tinute! StarShinerS este un magazin online de rochii pe gustul tau!

Pe aceiasi tema:
- Rochii elegante de la Starshiners
Rochii deosebite din colectia Starshiners