dyfashion.ro

Cum accesorizezi rochiile de seara in functie de ocazie?

rochii-de-seara-online
Rochiile de seara verzi sunt printre piesele vestimentare favorite ale femeilor din intreaga lume. Cel putin la un eveniment, ai ales sa porti o rochie de seara verde, si te-ai confruntat cu alegerea accesoriilor pentru aceasta. Sau, daca nu, intentionezi sa porti o rochie de seara verde la una dintre ocaziile speciale la care urmeaza sa participi. Mai devreme sau mai tarziu, in garderoba fiecarei femei va exista cel putin o rochie de seara verde, inevitabil. Intrucat este o culoare care nu isi pierde niciodata latura moderna, si care surprinde intotdeauna printr-o eleganta deosebita, verdele va fi mereu preferat, indiferent de sezon. Disponibile in numeroase nuante, rochiile de seara verzi pot sa flateze orice tip de silueta si orice culoare a tenului sau a parului, daca sunt alese corect. Astazi, iti vorbim despre accesoriile potrivite pentru rochiile de seara verzi pe care le ai in garderoba si intentionezi sa le porti la evenimentele speciale.

Accesoriile vin in numeroase forme si culori. Pot sa fie reprezentate de bijuterii, genti sau plicuri, sau orice alte elemente care pot fi corelate cu articolele vestimentare, cum ar fi pantofii sau bentitele de par. Scopul accesorizarii unei tinute este acela de a-ti completa si complementa tinutele, creand un echilibru intre proportiile tale, sau pentru a atrage atentia asupra unui anumit element pe care iti doresti sa il scoti in evidenta. Iata ce sfaturi generale iti oferim pentru accesorizarea unei rochii de seara verzi:

Alege un element pe care sa il evidentiezi cu ajutorul accesoriilor
. Acest element poate fi o anumita parte a rochiei de seara verzi, sau o anumita zona a corpului tau. Atrage atentia asupra stilului dramatic al gulerului unei rochii de seara verzi cu ajutorul unei bratari simple si elegante si a unei perechi de cercei micuti, spre exemplu. O alta posibilitate ar fi sa porti o curea eleganta si subtire pentru a-ti valorifica talia (insa numai in cazul in care si design-ul rochiei de seara verzi iti permite acest lucru).

Creeaza o tema pentru accesoriile rochiei de seara verzi. Fie ca bazezi aceasta tema pe culoare, pe epoca cu care poate fi corelat stilul rochiei de seara verzi pe care o porti, pe textura acesteia sau orice alt element care poate sa lege rochia ta verde de seara cu accesoriile pe care alegi sa le porti. Confectionata integral din dantela, supera rochie verde de seara Noelle poate fi purtata in combinatie cu accesorii in diverse tonuri de verde, spre exemplu. De asemenea, poti opta pentru pantofi cu detalii din dantela sau creati din dantela. Pentru a evidentia textura rochiei de seara verzi Noelle, poti opta pentru pantofi si geanta confectionate din piele.

Gaseste accesorii care se potrivesc cu stilul sau efectul rochiei de seara verzi.
Pentru o rochie al carui croi este drept, si in stilul careia predomina liniile verticale, spre exemplu, pantofii cu toc inalt si o geanta de tip plic pot sa fie o alegererochie-de-seara-verde-dantela mult mai inspirata decat platformele si o granta mare de umar.

Selecteaza-ti accesoriile potrivite pentru eveniment
. Daca porti rochia de seara verde la un eveniment legat de locul de munca, spre exemplu, s-ar putea sa iti doresti sa alegi accesorii care sunt mai conservatoare si au o alura business, decat cele pe care le-ai purta in mod obisnuit la o petrecere.

Alege accesorii care iti echilibreaza proportiile. Daca zona inferioara a corpului este mai lata, incearca sa porti un sal sau o esarfa cu rochia de seara verde, o jacheta eleganta de seara si cercei de tip statement. O pereche de platforme sau o curea lata, pe de alta parte, te pot ajuta sa echilibrezi un bust mai proeminent.

Distrage atentia de la zonele cropului pe care nu vrei sa le evidentiezi. Opteaza pentru culori neutre sau monotone sau pentru accesorii simple pe care sa le combini cu rochia ta de seara verde. Negru, albastru navy sau accesoriile in tonuri de maro sunt cateva dintre optiunile pe care le poti alege in combinatie cu rochia de seara verde pe care o porti (evident, depinde mult nuanta acesteia si stilul in care estge creata).


Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/rochiile-de-seara-verzi-cum-le-accesorizezi-in-functie-de-eveniment/