dyfashion.ro

Cum asortezi o rochie din dantela neagra?

rochie din dantela neagra
Dantela neagra este, practic, cel mai elegant si versatil material pe care il poti purta toamna. Culoarea neutra nu sugereaza deloc faptul ca rochia din dantela neagra nu isi are locul in sezonul rece, si, in plus, iti confera si posibilitatea de a o accesoriza in diverse stiluri si culori, astfel ca vei putea sa combini culorile tale favorite si in tendinte cu o singura piesa vestimentara, in repetate randuri. Iti este mult mai usor sa fii la moda in aceasta toamna cu ajutorul accesoriilor si al unei piese vestimentare de baza, decat sa te remarci prin tinute mereu compuse din piese vestimentare diferite - o data pentru ca achizitionarea unei rochii din dantela neagra este o varianta mult mai practica si mai economica decat achizitionarea a trei piese vestimentare distincte, care sa fie de calitate, si in al doilea rand pentru ca iti ofera un grad foarte mare de versatilitate. Toamna nu este lipsita de evenimente speciale, si atunci cand esti invitata la o astfel de ocazie, este necesar ca si tinuta ta sa fie pe masura.


rochie din dantela neagra
Cu o simpla rochie din dantela neagra, poti sa iti creezi cu succes tinute de ocazie de invidiat pentru evenimentele speciale, si poti, in aceeasi masura, sa o porti cu succes si la birou (evident, daca modelul ales este unul foarte simplu si fara detalii extravagante), sau la o cina romantica, o aniversare in 2 sau o intalnire de afaceri. Ceea ce iti putem garanta este ca vei gasi numeroase intrebuintari pentru rochia ta din dantela neagra, chiar si in sezonul rece, si sub nicio forma nu se va intampla sa o porti o singura data, dupa care sa o uiti in spatele garderobei tale. Iata ce modele iti propunem, potrivite indiferent de perioada:

Rochia din dantela neagra Noemi este recomandata in special daca stii ca te asteapta numeroase evenimente speciale in perioada urmatoare. Impresionanta datorita design-ului feminin si seducator, culorii neutre, materialelor atent alese si imbinate in asa fel incat sa evidentieze formele feminine ale oricarei purta, rochia din dantela neagra iti confera o aparitie spectaculoasa, la cele mai deosebite evenimente. Bustul dotat cu cupe pentru sustinerea sanilor, si manecile create astfel incat sa lase umerii la vedere, completeaza eleganta rochiei din dantela neagra intr-o maniera desavarsita. In plus, lungimea midi ii confera un farmec aparte, transformand-o intr-o tinuta potrivita pentru o gama larga de evenimente. Jocurile de transparenta de la nivelul manecilor lungi nu numai ca iti sporesc alura misterioasa si seducatoare, dar transforma rochia din dantela neagra intr-o tinuta potrivita pentru toamna. 

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/cum-porti-o-rochie-din-dantela-neagra-3-sugestii-de-accesorizare/