fashiondays.ro

Paltoane dama la moda anul acesta

modele de paltoane la moda in 2015
Temperaturile tot mai joase de afară ne îndeamnă să ne punem la punct garderoba pentru sezonul rece. Cum paltonul va fi o piesă de bază în următoarea perioadă, este important să fii la curent cu trendurile din domeniu. De acum nu trebuie să te mai sperie condițiile meteo, pentru că vei fi pregătită din punct de vedere vestimentar. În imaginile de mai jos vei găsi cu siguranță câteva modele de paltoane care îți vor atrage atenția. Iată care sunt detaliile care fac diferența în acest sezon rece!

Modele de paltoane elegante

Indiferent de curentele fashion ale fiecărui an, farmecul paltoanelor elegante nu poate fi contestat. Ele oferă instant un aer rafinat, greu de trecut cu vederea. Gulerul din blană și broderiile sunt detaliile care fac diferența în materie de paltoane, elemente ce au caracter nemuritor în modă. Dacă te întrebi spre ce culori să te orientezi, află că nu există limite cromatice. Te poți bucura de farmecul celor care amintesc de toamnă, de al celor în tonuri pasionale de roșu ori de albastrul electric. Astfel de nuanțe sunt perfecte pentru zilele în care vrei să ieși în evidență printr-o vestimentație în culori intense. Însă ia în considerare că ele trebuie să fie vedeta outfitului tău, așa că nu este indicat să porți alte piese în nuanțe intense. Bineînțeles, dacă ești maestră în arta colorblocking, go for it. Dar, ca să nu dai niciodată greș, mizează pe modele de paltoane în tonuri neutre și nonculori.

Modele de paltoane în stil military

Perfecte pentru femeile cu caracter puternic, modelele de paltoane cu influențe military ocupă un loc special pe lista tendințelor din acest sezon rece. Optează pentru piese scurte, în tonuri neutre ori nonculori, care îți pun în evidență talia. Nasturii mari și aurii ori argintii dispuși pe două rânduri, gulerele supradimensionate și croiul minimalist oferă o notă interesantă acestor modele de paltoane. Ele vor reuși cu succes să alunge aerul mohorât al ținutelor dedicate sezonului rece.

Modele de paltoane în nuanțe pastelate

Nuanțele pastelate sunt surpriza acestui sezon rece, așa că nu ar trebui să pierzi ocazia de a aduce un suflu de prospețime în garderoba ta. Fie că optezi pentru modele minimaliste, fie că optezi pentru unele cu inserții feminine, cu siguranță vei ieși în evidență. Deși nu par versatile la prima vedere, ele pot fi introduse într-o mulțime de  outfituri. De la cele feminine (la care cu siguranță te gândeai deja) până la cele sporty, poți concepe o mulțime de combinații care mai de care mai interesante.

Modele de paltoane albe

În ultimii ani ai purtat doar modele de paltoane negre? Ei bine, a venit momentul să faci o schimare vestimentară: paltonul alb. Indiferent de item-ul pentru care optezi, important este să știi să îl pui în evidență. De exemplu, nu vei da niciodată greș dacă porți nemuritorul mix alb-negru (atât de îndrăgit de fashioniste). Pentru un look rafinat, alege modele cu nasturi cu aspect prețios, guler de blană și inserții de broderie. Completează outfitul cu o pălărie și o pereche de cizme peste genunchi pentru un look fără cusur.

Ce modele de paltoane ți-au atras atenția în acest sezon?


Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/ce-modele-de-paltoane-se-poarta-in-sezonul-rece-afla/