dyfashion.ro

Pantofii retro pentru orice tinuta vestimentara

incaltaminte femei  

Pantofii retro pun în valoare orice ținută vestimentară, iar fashionistele de peste hotare știu acest lucru foarte bine. De la ținute feminine până la outfituri casual-chic, acest tip de încălțăminte completează cu succes o mulțime de combinații fashion. Dacă pantofii retro te-au cucerit și pe tine, însă nu știi cum să îi porți, te ispitim cu 13 idei vestimentare care te vor încânta și din care te poți inspira oricând ești în pană de idei.

Pantofii retro în ținute feminine

Nicio pereche de pantofi nu oferă cu atât farmec acel aer ladylike ca cei de inspirație retro. Inspiră-te de la aceste fashioniste și poartă-i cu fuste midi, de preferat unele cu falduri ample și cu talia bine evidențiată. Te poți bucura de farmecul acestor outfituri indiferent de tipul de siluetă pe care îl ai. Înclină spre stilul minimalist și vei avea doar de câștigat din punct de vedere vestimentar.

Pantofii retro în combinații urban chic

Cauți ținute cool pentru ieșirile în oraș? Mizează pe o pereche de pantofi retro și titlul de trendsetter îți este asigurat. Combină-o cu tot felul de item-uri vestimentare îndrăznețe pentru un look cu adevărat original. Mizează pe imprimeuri, aplicații deosebite și mesaje inspiraționale. De asemenea, nu uita de bijuteriile care te fac să te simți precum o divă de la Hollywood. Să nu te mire dacă starea ta de spirit se va schimba instat în bine atunci când te vei privi în oglindă.

Pantofii retro în outfituri office

Cine a spus că stilul office trebuie să fie bazat doar pe combinații sobre, lipsite de originalitate și creativitate? Chiar dacă ai un dress code mai strict, totuși poți să apelezi la câteva trucuri de stil care să te scoată din anonimat. Mizează pe pantofi retro de inspirație masculină ori pe unii cu detalii glam. Ultimii sunt perfecți pentru zilele în care trebuie să mergi după program la o petrecere de tip cocktail.

Pantofii retro în ținute casual-chic


Stilul casual-chic este nemuritor în lumea modei, fiind din ce în ce mai abordat în ultima perioadă. Deși acesta este un lucru bun, totuși poți să constați cu ușurință că se instalează repede monotonia vestimentară ori că șansele să fii originală scad din ce în ce mai mult. Fură din secretele acestor fashioniste și include în outfiturile tale pantofi retro, fie ei cu toc gros și baretă ori inspirați din garderobă masculină. Pentru a oferi o pată de culoare ținutei, optează pentru unii într-o nuanță intensă, greu de trecut cu vederea.

pantofi retro casual-chic 4 

Nimeni nu poate să afirme despre pantofii retro că nu sunt fermecători. De-a lungul timpului, ei au devenit un simbol fashion statement, care cu greu va ieși din modă. Investește și tu într-o pereche în acest sezon și vei fi mândră de achiziția ta.

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/hot-trend-pantofii-retro-iata-cum-ii-poti-purta-cu-stil/