dyfashion.ro

Rochii pentru balul bobocilor, modelele în tendințe!

rochii-de-ocazie

Balul bobocilor este de departe unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei adolescente, așa că nu mai este de mirare de ce conceperea ținutei potrivite este o etapă atât de dificilă. Cum întreaga acțiune se întâmplă în jurul rochiei, având în vedere că accesoriile trebuie să completeze outfitul, este important nu doar să alegi un model în tendințe, ci și unul care să îți avantajeze silueta. Iată cateva recomandari:

Rochiile de seară lungi, perfecte pentru balul bobocilor

Nu vei da greș dacă îți îndrepți atenția spre rochiile de seară lungi, având în vedere farmecul pe care îl emană ele. Ai la îndemână mai multe posibilități stylish. Sunt potrivite atât modelele negre cu înfluențe retro, cele în nuanțe elegante precum mov ori violet, dar și cele în culori pastelate – în vogă și în sezonul de tranziție. Poartă-le doar cu pantofi cu toc înalt, însă alege un model în care să te simți confortabil. Dacă rochia este bogată în aplicații, nu încărca outfitul cu bijuterii statement, ci mizează pe unele delicate.

Inserțiile transparente, o notă sexy a rochiile pentru balul bobocilor

Prezente de câteva sezoane pe podiumurile de modă, inserțiile transparente oferă un aer seducător și irezistibil instant. Fie că alegi rochii pentru bal scurte, fie că mizezi pe unele lungi, vei arăta minunat. Totuși, ai grijă ca piesele alese să nu inspire nicio clipă ideea de vulgaritate. Prin urmare, inserțiile transparente trebui să fie unele de bun-gust, adică să lase la vedere zone “cuminți” ale corpului, cum ar fi partea de sus a decolteului, spatele ori abdomenul. Completează ținutele cu bijuterii fine, pantofi cu toc și un clutch elegant.

Piesele romantice, printre cele mai frumoase rochii pentru balul bobocilor

Rochiile romantice sunt perfecte pentru tine dacă ești o fată sensibilă, cu atât mai mult dacă nu te simți în largul tău în orice fel de outfit. Detaliile spre care ar trebui să îți îndrepți atenția sunt: trena din voal, inserțiile din broderii, imprimeurile florale, dantela și nuanțele pastelate. Bineînțeles, accesoriile pe care le porți trebuie să se încadreze în același peisaj vestimentar. Iar la capitolul coafură poți miza pe bucle lejere și împletituri boho-chic
  
Rochiile cu spatele gol, o alegere inspirată pentru balul bobocilor

Atunci când îți cauți rochii pentru balul bobocilor, îndreaptă-ți atenția și spre modelele cu spatele gol. Efectul este unul misterios și senzual. Optează pentru modele de tipul A-line dacă îți dorești să ascunzi șoldurile și posteriorul generoase. Iar dacă ai silueta în formă de clepsidră, pune-o în evidență cu o rochie mulată pe corp. Mizează pe aplicații feminine pentru un plus de farmec al ținutei. De asemenea, poartă, într-un mod nonșalant, un colier pe spate.

Ce modele de rochii pentru balul bobocilor îți plac și care este combinația ta vestimentară preferată?

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/16-rochii-pentru-balul-bobocilor-vezi-care-sunt-modelele-in-tendinte/