dyfashion.ro

Trenciuri pentru femei must-have în acest sezon

Trenciuri-pentru-femei
Trenciurile sunt cele mai bune prietene ale unei femei în sezonul de tranziţie, în special atunci când vorbim despre piesele de bază. Modelele care sunt la modă în toamna 2015 te vor cuceri de la prima vedere. Nu trebuie decât să îl alegi pe cel care se pliază cel mai bine pe stilul şi pe gusturile tale. Iată ce trenciuri pentru femei sunt must-have în această perioadă, dar şi cum le poţi introduce cu stil în outfiturile tale de zi cu zi!

Trenciuri pastelate pentru femei

Mania pastelurilor cuprinde fashionistele şi în sezonul rece. Dacă te-au cucerit şi pe tine nuanţele fondante, investeşte într-un trench roz pastelat ori peach şi nu vei regreta. Îl poţi purta cu piese în nonculori ori tonuri neutre sau, dacă eşti mai îndrăzneaţă, combină-l cu item-uri pastelate. Va face o echipă minunată cu bleu, lila sau galben pastel.

Modele de trenciuri cu imprimeuri grafice

Condimentează-ţi outfiturile cu un trench cu imprimeuri grafice şi vei ieşi instant din anonimat. Optează pentru modele cu mâneci trei sferturi şi buzunare supradimensionate pentru o infuzie de stil. Cum aceste modele de trenciuri pentru femei sunt vedetele unei ţinute, nu îţi recomandăm să încarci look-ul cu alte piese cu imprimeuri, ci să mizezi doar pe cea de bază. O eşarfă supradimensionată ori un guler de blană sunt accesoriile perfecte.

Trenciuri cu croi drept pentru femei

Dacă până acum au primit atenţie mai mult trenciurile de tipul A-line pentru femei, treptat intră în atenţia specialiştilor şi cele cu croi drept. În funcţie de preferinţele tale, alege fie modele minimaliste, fără prea mult artificii de croi, fie unele cu jocuri cromatice ori cu inserţii feminine. Poartă astfel de modele cu botine cu şireturi şi pălării pentru un look feminin.

Trenciuri cu influenţe military

Influenţele military nu renunţă nici în acest sezon la topul tendinţelor, aşa că îţi recomandăm să investeşti într-un astfel de model de trench. El poate fi introdus într-o mulţime de outfituri, aşa că nu trebui să îţi faci probleme legate de asortarea lui. Însă se va potrivi de minune cu cizme de cauciuc, genţi cu franjuri şi eşarfe cu imprimeu tartan.

Aceste modele de trenciuri pentru femei nu se vor demoda prea curând, astfel că poţi să investeşti liniştită în oricare dintre ele. Caracterul lor versatil este unul dintre cele mai importante puncte forte, aşa că nu trebuie să îţi faci probleme că nu vei avea cum să îl porţi.

Sursa articol:
http://www.starsblog.ro/trenciuri-pentru-femei-13-modele-must-have-in-acest-sezon/