dyfashion.ro

Accesoriile pentru o rochie neagra

accesorii_pentru_rochia_neagra
Inainte de toate, asigura-te ca iti alegi modelul potrivit de rochie neagra. Pentru ca se regaseste in numeroase stiluri si modele, rochia neagra trebuie selectata in functie de tinuta pe care dorim sa o creem: poate ca e casual, poate ca este o tintua de seara, poate una office sau una de petrecere. Fiecare dintre aceste tipuri de rochie neagra are caracteristici distincte, de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti alegi modelul. Evident, poti opta pentru o rochie neagra versatila, care sa se potriveasca pentru doua sau mai multe ocazii, insa trebuie sa fii atenta la mai mutle detalii, daca faci acest lucru.

Poarta dresuri! Intotdeauna, o rochie neagra se potriveste de minune cu dresurile. In functie de culoare si model, dresurile iti evidentiaza tonul pielii si asigura finisajul tinutei tale cu rochie neagra. Negrul cu accente lucioase sau gri-ul sunt ideale ca accesorii pentru o rochie neagra in cadrul unei tinute de seara, in vreme ce in sezonul rece, picioarele tale par mai lungi daca alegi sa porti pantofi in aceeasi culoare cu dresurile.

Alege-ti cu atentie pantofii! Pantofii sunt un accesoriu pentru rochia neagra foarte important, si trebuie selectati cu cea mai mare atentie, intrucat iti vor completa tinuta si imaginea. Pantofii pe care ii accesorizezi cu rochia ta neagra trebuie sa fie de cea mai buna calitate; incearca sa te gandesti la ei ca si la o bijuterie. Opteaza pentru stiluri sofisticate, preferabil stiletto - intrucat acestia se vor potrivi intotdeauna de minune cu rochia ta neagra.

In privinta bijuteriilor, asigura-te ca optezi pentru cele mai  rafinate piese. Alege coliere pe care sa le accesorizezi cu rochia neagra care sa se potriveasca cu modelul gulerului acesteia. Daca ai o rochie neagra cu umerii goi, accesorizeaz-o cu coliere mari, de tip statement. Completeaza-ti tinuta cu cercei de tip candelabru, si asigura-te ca ii lasi la vedere. Bijuteriile pe care le folosesti pe post de accesorii pentru rochia neagra pot sa fie si colorate, daca creezi un echilibru in tinuta. Spre exemplu, daca alegi un colier si cercei cu pietre albastre, alege si o geanta plic in aceeasi culoare, sau o curea - daca design-ul rochitei iti permite acest lucru.

Sursa:
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/accesorii-pentru-o-rochie-neagra-pe-care-trebuie-sa-le-ai/