dyfashion.ro

Alege o rochie clos pentru garderoba de sezon!

Feminina, cu accente retro si deosebit de eleganta, rochia clos este unul dintre accesoriile textile care nu poate sa lipseasca din vestimentatia niciunei femei, indiferent de sezonul in care alegem sa le purtam. Rochiile clos au numeroase avantaje, iar unul dintre preferatele noastre este faptul ca sunt create astfel incat sa flateze orice tip de silueta. Ideale in special pentru posesoarele unei siluete de tip para, rochiile clos iti accentueaza linia taliei, atragang atentia asupra bustului si conferindu-ti o imagine in care formele tale sunt foarte bine definite. Bustul iti este valorificat atunci cand porti o rochie clos, insa aceasta piesa vestimentara atrage atentia si asupra picioarelor, in special daca alegi sa porti rochiile clos in combinatie cu pantofi cu tocuri inalte. Multe femei care poarta rochii clos stiu ca acestea au ceva magic in felul in care sunt confectionate, intrucat orice defect din zona soldurilor este 100% minimizat. Atunci cand porti o rochie clos, poti sa iti elimini complet din memorie ideea ca nu vei arata bine din cauza soldurilor proeminente. Rochia clos intotdeauna va atrage atentia asupra taliei si a bustului, astfel ca poti profita de aceste atuuri pentru a atrage toate complimentele.

Regasite in numeroase stiluri, modele si culori, rochiile clos confera oricarei purtatoare o tinuta usor romantica, de inspiratie retro, care va aduce asupra ta un farmec aparte. In plus, regasestirochie-clos-la-reducere rochiile clos in atat de multe stiluri, incat este imposibil sa nu te indragostesti de cel putin un astfel de model. Si, mai mult, le poti purta indiferent de ocazie sau tinuta, pentru ca rochiile clos sunt ideale atat pentru evenimente speciale, cat si pentru o zi la birou sau o tinuta casual, pentru iesirile cu prietenii in oras. Daca ai suficienta imaginatie, poti achizitiona o rochie clos  simpla, pe care sa o poti purta in diverse combinatii de culori si stiluri, astfel incat sa iti creezi mai multe tipuri de tinute cu ajutorul unei singure piese vestimentare.

Ti-am pregatit si o selectie de rochii clos marca Miss Grey, dintre care sa iti alegi favorita pe care sa o adaugi garderobei tale de sezon. Daca preferi simplitatea si un grad ridicat de versatilitate, iti recomandam rochia clos Delia; confectionata din  brocart alb, rochia clos iti accentueaza talia datorita aplicatiei pretioase in culori puternice din rochie-clos-la-reducerezona braului, dar si design-ului special creat pentru a-ti evidentia formele feminine. Spatele usor decupat in V adauga un plus de farmec si mister tinutei tale, in vreme ce manecile trei sferturi o transforma intr-o rochie clos potrivita pentru acest sezon. Inutil sa mai adaugam si faptul ca rochia Delia iti confera un grad ridicat de versatilitate, datorita culorii neutre si elegante.

Sursa :
https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/alege-o-rochie-clos-pentru-garderoba-ta-de-sezon/