dyfashion.ro

Bluze pentru un look edgy!

bluze-dama-online
Asimetria este intotdeauna asociata cu nonconformismul, cu iesirea din tipare. Mare a fost bucuria fashionistelor atunci cand s-a dat unda verde asimetriei care poate fi regasita in colectiile marilor case de moda, atat in ceea ce priveste croiul rochiei de dama precum si forma atipica a pantalonilor si a bluzelor.
Astazi va propunem 3 outfituri diferte ca stil, toate fiind insa caracterizate de efectul edgy dat de bluza cu linii asimetrice: casual, classy si rock. Secretul: geometrizarea vestimentatiei.

Look casual

Pentru un outfit casual avem nevoie de 3 piese pricipale: bluza cu forma asimetrica, skinny jeans, o pereche de botine sau cizme cat mai comode. Se poate complete cu o jacheta de lana sau chiar o geaca de piele. Nu uita glossul pink si blushul! Astfel vei avea parte de un look relaxat, gandit pana la cele mai mici detalii.

bluze-dama-online

Look classy

Asimetria poate da o nota de eleganta tinutei daca este accesorizata potrivit. O bluza cu maneca lunga, fara niciun fel de pattern, poate fi completata de o pereche de pantaloni skinny de stofa. Simplitatea se va regasi si atunci cand vorbim de incaltaminte: stiletto sau botinele decupate la varf sunt intotdeauna o alegere buna! Nu uita sa te accesorizezi cu o geanta supradimensionata, la fel de simpla ca design.

bluze-dama-online

Look rock

Multilayered, asimetrii rebele si negru all the way. Acestea sunt elementele cheie pentru o tinnuta cu tenta rock. O bluza cu linii asimetrice, gri sau neagra, asortata cu o pereche de colanti ce imita pielea sau chiar cu o pereche de pantaloni skinny de piele, da startul lookului rebel. Completeaza tinuta cu o jacheta de piele si un fular aranjat relaxat in jurul gatului, o pereche de cizme de piele cu aplicatii metalice si garantat ai dat lovitura!

bluze-dama-online

Sursa: 
http://www.starsblog.ro/bluza-cu-linii-asimetrice-pentru-un-look-edgy/