dyfashion.ro

Ce televizor sa iti iei de Black Friday?

black-friday-2015-televizoare-la-reducere-1  

Black Friday 2015, Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5500, Full HD.Prima mea alegere este televizorul LED Smart Samsung, 80 cm, 32J5500, Full HD care poate fi alegerea perfecta pentru un dormitor de 15-20 mp.Inainte de aparitia televizorelor moderne cu ecrane led si lcd, diagonala de 81 era imensa pentru dormitor in cazul unui tv clasic cu tub catodic.Rezoolutia mare si calitate imaginii oferita de un televizor din noua generatie face ca diagonala de 81 sa fie excelenta pentru un dormitor.Ceva de genul diagonala 37 la tv-urile cu tub catodic.In randurile urmatoare iata cateva specificatii oferite de producator despre acest tv smart care poate fi o alegere foarte buna daca il prindeti la reducere de Black Friday 2015:

Calea dvs. de acces catre o experienta TV mai inteligenta, complet noua, se afla chiar la baza ecranului, ca sa aveti in permanenta controlul asupra divertismentului. Bara de meniu a televizorului Smart TV este usor de utilizat si va ofera acces mai rapid, mai simplu si mai intuitiv la tot ce doriti sa urmariti. Nu mai este nevoie sa pierdeti timp cautand continutul dorit – materialele urmarite vor fi memorate, iar ceea ce urmariti mai frecvent va aparea pe bara de meniu; astfel puteti gasi cu usurinta tot ceea ce doriti sa urmariti. De asemenea, puteti explora noi tipuri de continut, deoarece televizorul Samsung Smart TV recomanda in permanenta materiale noi si populare care ar putea sa va placa. Descoperiti cea mai optimizata experienta Smart TV de pana acum.

 Black Friday 2015:OFERTA TELEVIZOARE SMART,CLICK AICI

black-friday-2015-televizoare-la-reducere-2  


Black Friday 2015, Televizor Smart LED LG, 80 cm, 32LF630V, Full HD.Tot pentru un dormitor clasic de apartament va recomandam televizorul Smart LED LG, 80 cm, 32LF630V, Full HD.Specificatiile acestui televizor sunt de top, iar pretul este accesibil.Posibil,de black friday va fi la un pret mai mic cu 20-30%.Remarcam functii cum ar fi magic remote ready,webOS 2.0 sau input assist.Mai jos cateva descrieri de la producator:

webOS 2.0:LG webOS TV este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV.
Instalare placuta:BeanBird te va ghida prin procesul de instalare. BeanBird este un asistent personal care este usor de utilizat si distractiv. Mai mult, iti poti modifica preferintele oricand prin intermediul meniului Quick Setting.
Launcher:Poti comuta intre orice aplicatie, transmisiune, serviciu VoD sau periferice conectate fara a fi nevoit sa navighezi catre un home screen inainte. Gasesti instant orice sursa de divertisment direct din Launcher.
LG Content Store:Cautarea de continut nou si interesant a luat sfarsit. In LG Store poti gasi tot ceea ce iti doresti din categoria divertisment, mai exact programe TV, VOD, continut 3D, aplicatii si altele.
Input Assist:Un pop-up util va aparea pe ecran de fiecare data cand conectezi cate un nou dispozitiv. Dispozitivele externe pot fi accesate si prin intermediul meniului Input Picker, care se gaseste in coltul dreapta sus al ecranului Home.
Smart Share:Acceseaza instant continutul tau preferat si navigheaza cu usurinta cu ajutorul hub-ului de divertisment Smart Share. Descopera o multitudine de noi metode de a distribui continutul aflat pe device-urile tale inteligente pe ecranul televizorului pentru prieteni si familie.
Magic Remote Ready:Acum ai mai mult control asupra surselor tale de divertisment cu ajutorul Magic Remote. Controlul televizorului este la fel de usor precum utilizarea unui mouse. Petrece mai putin timp cautand si mai mult timp vizionand.

Black Friday 2015:OFERTA TELEVIZOARE SMART,CLICK AICI

black-friday-2015-televizoare-la-reducere-2  

Black Friday 2015 ,Televizor Smart LED Sony Bravia, 102 cm, 40W705C, Full HD.Pentru o sufragerie clasica de bloc de 20-30 mp o diagonala de 102 sau chiar mai mare este foarte potrivita.Diagonala de 80 cm mi se pare mica pentru o sufragerie asadar mare grija cum alegeti diagonala noului dvs televizor ca sa nu va para rau mai tarziu.Fiind camera de zi va recomand televizorul Televizor Smart LED Sony Bravia, 102 cm, 40W705C, Full HD.Firma Sony se tine aproape de Samsung si LG in topul celor mai buni producatori de Smart TV.Specificatii de ultima generatie cum ar fi X-REality,MotionFlow sau Sunet S-Force fac o alegere perfecta din televizorul descris mai sus.De Black Friday pretul va fi mai mic cu 25% cel putin ,asadar va recomad achizitia acestui tv produs de Sony.Iata si cateva descrieri de la producator care va pot lamuri de calitatea produsului:

 Un lux esential, subtire si elegant:Adaugati valoare experientei de vizionare cu o calitate senzationala Full HD a imaginii si un design subtire. Bucurati-va de o experienta TV mai inteligenta, cu acces usor si intuitiv la o lume fascinanta de aplicatii, jocuri, filme, clipuri video de pe Internet si multe altele.
Redescoperiti fiecare detaliu:Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-RealityTM PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc™ si chiar si din fotografiile digitale.
Personalizati momentele speciale:Bucurati-va de fotografii de pe dispozitive Android sau iOS1 pe ecranul mare. Copiati fotografiile preferate de pe televizor atunci cand prietenii va impartasesc momentele speciale - utilizand pana la 10 dispozitive.
Bas mai puternic, superior:Auziti mai multe detalii cu incinta compacta a boxei care reda un sunet intens, concentrat. Boxa Bass Reflex reproduce sunete clare, bogate, de la tonurile inalte clare la cele joase extinse.



BLACK FRIDAY 2015, RECOMANDARI ACHIZITIE TV :As vrea sa inchei cu cateva recomandari.Daca aveti intentia sa va cumparati un televizor la reducere de black friday 2015, aceste recomandari va pot fi de folos chair la modul general nu doar de black friday:

1.Alegeti cu grija diagonala televizorului dvs in functie de spatiul unde doriti sa il amplasati
2.Alegeti un televizor produs de o firma consacrata ca sa nu aveti probleme si sa fie fiabil
3.Nu alegeti televizoarele la preturile cele mai mici,ar fi de preferat un pret mediu dupa parerea mea.
4.Tehnologia 3D nu este ceea ce isi doresc momentan nici producatorii de televizoare si nici chiar consumatorii nu sunt multumiti 100%.Atunci cand tehnologia 3D va fi disponibila fara ochelari ,vom putea discuta despre televizoare 3D in adevaratul sens al cuvantului.Asadar nu tintiti neaparat televizoarele cu functii complexe 3D.
5. Nu cumparati teelvizoare HD ready ci aveti grija sa fie Full HD sau chiar UHD.Rezolutia mai mare este garatia calitatii imaginii la un tv smart
6.Profitati de reducerile cele mai mari de peste an de Black Friday si cumparati televizorul dorit la un pret mai mic.Vizualizati ofertele AICI