dyfashion.ro

Ghete impermeabile copii

Ghete impermeabile copii ECCO Catch

Ghete impermeabile copii ECCO Catch ( gri/negre) (ECCO)

Ghete Copii / Fete
Ghete impermeabile pentru copii prevazute cu membrana GORE-TEX®, pentru 100% protectie impotriva apei si a frigului. Sistemul de insiretare rapid permite o potrivire perfecta si ajustabila. Brantul detasabil din pasla pastreaza picioarele calde. Exteriorul este confectionat din piele intoarsa si textil.Talpa din poliuretan este usoara, flexibila si durabila.




Ghete impermeabile de iarna fetite ECCO Snowride

Ghete impermeabile de iarna fetite ECCO Snowride (mov) (ECCO)

Ghete Copii / Fete
Ghete impermeabile pentru fetite ECCO Snowride. Sunt prevazute cu membrana GORE-TEX pentru 100% impermeabilitate pe orice vreme. Sunt potrivite pentru vremea rece. Exteriorul este confectionat din piele intoarsa/textil, pentru un aspect deosebit. Talpa din PU este usoara si flexibila, pentru a nu obosi picioarele. Brantul detasabil din pasla mentine caldura in interior.

OFERTA COMPLETA INCALTAMINTE COPII AICI

Ghete copii ECCO Biom piele intoarsa (

Ghete copii ECCO Biom piele intoarsa (ECCO)

Ghete Copii / Fete
Ghete copii, confectionate din piele intoarsa, prevazute cu sistem de fixare rapida pentru a asigura o incaltare usoara si potrivire perfecta pe picior.Captuseala calduroasa pastreaza un mediu optim in interior. Talpa anatomica Biom asigura confortul necesar picioarelor in crestere. Aceste ghete impermeabile sunt potrivite pentru sezonul de iarna.



Ghete de iarna impermeabile ECCO Snowboarder

Ghete de iarna impermeabile ECCO Snowboarder (ECCO)

Ghete / Outlet
Ghete fete confectionate din piele intoarsa si textil, au un aspect stilat si sportiv. Membrana GORE-TEX  absoarbe umezeala lasand piciorul sa respire si pastreaza un mediu uscat pe toata durata purtarii. Sunt prevazute cu protectie pentru degete. Brantul detasabil din pasla ofera o senzatie placuta.Talpa direct injectata este conceputa pentru un mersul usor si durabilitate buna.



Ghete impermeabile fetite ECCO Mimic

Ghete impermeabile fetite ECCO Mimic (mov/fuchsia) (ECCO)

Ghete Copii / Fete
Ghete impermeabile pentru fetite ECCO Mimic, confectionate din piele nubuc oleita. Ofera suport piciorului si sunt foarte calduroase, perfecte fiind pentru picioarele in crestere. Sistemul de fixare cu 2 barete cu scai se ajusteaza rapid pe picior. Exteriorul din piele naturala este de cea mai inalta calitate si lasa piciorul sa respire. Membrana GORE-TEX® mentine picioarele calde si uscate, oferind 100% protectie impotriva apei. Talpa din poliuretan este conceputa pentru a fi usoara si flexibila, oferind suport piciorului in timpul mersului.


OFERTA COMPLETA INCALTAMINTE COPII AICI

Ghete zapada baieti ECCO Snow Rush

Ghete zapada baieti ECCO Snow Rush (negru) (ECCO)

Ghete Copii / Baieti
Ghete impermeabile baieti ECCO Snow Rush, din piele si textil. Sistemul de insiretare rapida permite o fixare perfecta pe picior. Captuseala GORE-TEX, pastreaza piciorele uscate si calde pe tot parcursul zilei. Brantul detasabil, amortizeaza fiecare pas. Talpa aderenta face aceste ghete idele pentru zapada.




Ghete calduroase ECCO Biom Hike Kids

Ghete calduroase ECCO Biom Hike Kids (ECCO)

Ghete Copii / Fete
Ghete calduroase ECCO Biom Hike Kids, confectionate din materiale de inalta calitate, insertie de piele intoarsa si material textil.Sistemul de fixare cu elastic permite o incaltare usoare si rapida. Captuseala cu membrana GORE – TEX absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire Talpa direct injectata, din doua componente, asigura aderenta si flexibilitata in timpul mersului. Datorita tehnologiei Biom aceasta incalataminte permite flexibilitate pentru miscarea corecta a piciorului.



Ghete copii ECCO Biom (Mov/Roz)

Ghete copii ECCO Biom (Mov/Roz) (ECCO)

Ghete Copii / Fete
Ghete sport copii ECCO Biom Hike Infant confectionate din materiale de inalta calitate, impermeabile si foarte commode. Prevazute cu sistem de inchidere cu fixare rapida prin doaua benzi, pentru o ajustare si fixare usoara. Captuseala cu membrana GORE – TEX absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire. Talpa din poliuretan  asigura  aderenta si flexibilitata in timpul mersului. Datorita tehnologiei Biom aceasta incalataminte permite flexibilitate pentru miscarea corecta a piciorului.