answear.ro%20

Ghete PEPE JEANS pentru femei

Ghete PEPE JEANS pentru femei GABLE (PEPE JEANS)

Ghete PEPE JEANS pentru femei GABLE (PEPE JEANS)

INCALTAMINTE FEMEI / GHETE
Profil:Ghetele pentru femei GABLE de la PEPE JEANS  sunt potrivite pentru dumneavoastra avand undesign deosebit, fiind confortabile si lejere. Partea superioara esteconfectionata din piele intoarsa, material textil si piele, datoritaconbinatiei de materiale, au un aspect placut, iar in partea laterala auaplicate strasuri si tinte fine, pentru un efect spectaculos. Talpa interioaraeste confortabila, sunt imblaniti, mentin temperatura piciorului si il tinrelexat. Talpa exterioara din spuma, care diminueaza impactul cu solul,iar bazadin cauciuc, va ofera aderenta si stablitate pe orice suprafata. Sistemul deinchidere, bazat pe siret, are grija ca pantoful sa stea fix pe picioruldumneavoastra. Alegere potrivta pentru dumneavoastra este perechea de ghetepentru femei ;GABLE!!!Material:Piele,piele intoarsa, material textilTalpa exterioara:Spuma,cauciuc
Ghete PEPE JEANS pentru femei ALAN (PEPE JEANS)

Ghete PEPE JEANS pentru femei ALAN (PEPE JEANS)

INCALTAMINTE FEMEI / GHETE
Profil:Ghetele ALAN pentru femei dela PEPE JEANS sunt o alegere potrivita pentru sezonul rece, fiind confortabile,durabile si lejere, datorita calapodului mai lat. Partea superioara esteconfectionata in intregime din piele, material impermeabil, resitent uzurii siruperii. Materialul suprapus, cu perforatii si model, le dau un aspectdeosebit. Sistemul de prindere pe baza de siret, cat si gaica de la calcai,faciliteaza incaltarea si mentine gheata fixa pe picior. Talpa interioara estemoale, comoda, sunt captusite cu piele, care incadreaza glezna, si materialtextil, care mentine constanta temperatura piciorului. Talpa exterioara estecreata din cauciuc, cu toc de 3 centimetri, va ofera echilibru si stabilitatepe orice tip de sol. Ghetele ALAN sunt alegerea potrivita pentrudumneavoastra!!!Material:PieleTalpa exterioara:CauciucGhete PEPE JEANS pentru femei ALAN (PEPE JEANS)

Ghete PEPE JEANS pentru femei ALAN (PEPE JEANS)

INCALTAMINTE FEMEI / GHETE
Profil:In sezonulrece PEPE JEANS vine pe piata cu o pereche de ghete indraznete pentru femei, ghetele ALAN.Partea superioara este confectionata in intregime din piele, material durabilsi rezistent deteriorarii. Sistemul de prindere pe baza de siret si cele 2barete cu catarama, faciliteaza incaltarea, fixeaza gheata pe picior si le dauun aspect placut. Talpa interioara este comoda, sunt captusite cu piele simaterial textil, temperatura piciorului este mentinuta si nu transpira. Talpa exterioaraeste creata din cauciuc, este cusuta de gheata, va acorda stabilitate si tractiunepe orice tip de sol, indiferent de vreme. Ghetele ALAN, pentru doamnele careprefera stilul casual si confortul!!!Material:PieleTalpa exterioara:Cauciuc

OFERTA ACTUALIZATA GHETE FEMEI, CLICK AICI

Ghete PEPE JEANS pentru femei REDFORD (PEPE JEANS)

Ghete PEPE JEANS pentru femei REDFORD (PEPE JEANS)

INCALTAMINTE FEMEI / GHETE
Profil;In sezonul rece PEPE JEANSvine pe piata cu ghetele REDFORD pentru femei, sunt confortabile si au undesign spectaculos. Partea superioara este confectionata in totalitate dinpiele, benzile elastice din laterale, cat si gaica de la calcai, faciliteazaincaltarea si mentin gheata fixa pe picior. Talpa interioara este comoda, suntcaptusite cu piele, care incadreaza glezna, si material textil, care tinepiciorul cald si uscat. Talpa exterioara este creata din cauciuc, au un toc de2 centimetri, va acorda stabilitate si aderenta pe orice tip de suprafata. GheteleREDFORD, o buna alegere pentru garderoba dumneavoastra!;Material:;Piele;Talpa exterioara:Cauciuc Ghete PEPE JEANS pentru femei MACCLAIN ANIMAL PRINT (PEPE JEANS)

Ghete femei MACCLAIN ANIMAL PRINT (PEPE JEANS)

INCALTAMINTE FEMEI / GHETE
Descriere:Perechea de ghete pentru femei Macclain Animal Print , fabricate de brand-ul Pepe Jeans, reprezinta alegerea potrivita in sezonul rece fiind calduroase si confortabile. Partea superioara este confectionata 100% din piele, material rezistent la uzura si rupere ce va asigura protectia impotriva frigului si ploii si mentine temperatura picioarelor constanta.Au design aparte datorita imprimeului leopard si asigura aderenta si stabilitate pe orice suprafata datorita talpii exterioara din cauciuc.Zorilestore va ofera o gama larga de produse 100% originale, printre care si perechea de ghete pentru femei Macclain Animal Print, marca Pepe Jeans!